onsdag 8 maj 2019

Tre tomma no. 83

Varför är jag alltid så slö med att ta kort på mina tomma förpackningar? Det sitter långt inne ibland, så pass att jag nästan har följande tre tomma förpackningar redan nu, och att jag har glömt bort en del om innehållet i de förpackningar jag har tömt. Så kan det gå.


Berrisom. Peking opera mask, Queen. Redwine + adenosine.
Den här har jag haft i ansiktet förut, och minns att jag gillade den då. Det gjorde jag nu med, för det är alltid lite extra roligt med målade masker så man kan leka att man är en drottning mellan varven. Bra passform, hyfsat med essens, kände mig gosig efteråt.
Plaståtervinning.
Betyg 5/5. Låter det gamla betyget följa med.

Apotek Hjärtat. Mild duscholja. Oparfymerad.
Fick rejäla problem i början av året med torr, kliande och irriterad hud. Tills jag började använda  den här duscholjan i duschen istället för vanlig duschtvål. Ger ett litet lödder när en "tvålar" in sig och är lätt att skölja av. Har en ny i duschen, så klart.
Plaståtervinning.
Betyg 5/5

Kicks. Instant treatment. Detox beauty. Clearing mud mask.  
Är det här tredje tuben jag gör av med? Tror det. Har redan kommit en bra bit i den fjärde också, för den här masken är en av mina favoriter. Jag använder det säkert en gång i veckan. Funkar bra även för min känsliga hud med den här lermasken, om jag bara smackar på med fukt efteråt.
Plaståtervinning.
Betyg 5/5