tisdag 28 maj 2019

Nagellacken i maj

Jag har rätt så nyss målat naglarna i det lack ni kommer få se längst ner i det här inlägget, och eftersom jag inte tror att jag kommer måla naglarna mer i maj (jag kan så klart ha fel) så bestämde jag mig för att visa upp majs lack idag.
Sju olika lack, men två av dem bar jag på samtidig gång, så det blir inte överdrivet många bilder.


OPI, Envy the Adventure
Det här knallgröna lacket var ett av de jag var mest sugen på från OPIs Nutcracker-kollektion från i julas. Att det dröjde tills nu att jag bar det, beror på den enkla anledningen att jag har så många lack i otestade lådan att jag har svårt att bestämma mig. Här var det älskade maken som valde grönt, och slumpen som avgjorde vilket gröna det blev. Himla nöjd faktiskt. Glossigt mörkt grönt. Lite ville ner i nagelbanden, men så är det nästan alltid för lillfingernaglarna, i övrigt exemplariskt att måla med.


Polish Alcoholic, Sherbet Desert
Det här var det sista lacket jag hade kvar att testa från Polish Alcoholic. Kanske det sista någonsin, för shoppen har varit stängd väldigt länge nu. Synd i så fall, för jag har verkligen gillat det här märket och har flera favoriter från det.
Sherbet Desert är ett glossigt orange lack, fullt med flecks och flakies i både guld och iridiserande. Sjusärdeles tjusigt.


OPI, Ginger's revenge
Helt enkelt ett vinrött krämlack. Förvisso fint, och jag älskar vinrött, men det här känns så pass ounikt att det inte var något att hetsa upp sig över.


Depend 7Day, #7174 Rachel Got Off the Plane + #7182 Tyrannosaurus Ross
En lila manikyr med båda de lila från Depend 7Days Friends-kollektion.
Rachel Got Off the Plane är det ljusare lila, lite mer åt syrénhållet, och Tyrannosaurus Ross (passande namn med tanke på hur predatorisk den karaktären kunde vara) är det mörkare lila. Jag fick jobba lite mer med det ljusa lacket, lite som vanligt, men de var ändå hyfsat lättarbetade.
Trivdes utmärkt i den här manikyren.


A England, The Soul Attains
Det ar väl tråkigt att det var mulet och trist när jag bar det här lacket, för precis som alltid med A England så har det holo. I det här fallet linjärt dessutom, och jag såg det bra även när det var mulet, men det vill som vanligt inte ner i kameran då.
Basen ser grå ut här, men på riktigt var den lite mer åt det rosalila hållet, tänk den allra ljusaste syrénen så är ni där. Neutralt med det lilla extra alltså, och sådant gillar jag. Lite jobbigt att måla med, och hade en tendens att dra med sig lack från lagret under och bilda bald spots, men de hamnade mest på handen jag inte fotograferar, så jag levde med det.


Pahlish, Expelliarmus!
Idag fyller älskade maken år, och då fick han välja fritt bland alla mina otestade lack. Han valde den här lilla specialaren från Pahlish, som inte nog med att det är ett limiterat Black Friday-lack från förra året, dessutom inte gick att beställa utan följde med på köpet om en handlade över en viss summa - vilket jag alltså gjorde.
Expelliarmus! är ett turkost hololack, precis som det ser ut som. Aningen tjockt att måla med, men med tungan rätt i mun gick det finfint. Bra val av älskade maken.