torsdag 23 mars 2023

Aprils bullet journal

Eftersom det känts som att det är aprilväder på sista tiden, så passar det ju bra att det snart är april på riktigt. Och påsk!
Sedan gammalt är att jag brukar göra april grönt, eftersom det är min mammas favoritfärg och hon fyller år i april. Det finns grönt med i år också, men fokus den här gången ligger på en lila nyans jag plockade upp från min washitejp med förgätmigej på. Förgätmigej är landskapsblomma i Dalsland. Gissa i vilket landskap mamma är född.


Washitejpen med förgätmigej i alla dess nyanser kommer från en brittisk webshop, Sarah Frances. Till den passade Tombow dual brush-pennorna 192 Asparagus och 603 Periwinkle, samt två fineliners från Adlibris i matchande kulörer.
Som vanligt inleder jag månaden med en månadsöversikt, och på den än så länge tomma sidan kommer det åka upp en dikt eller ett citat eller något liknande.



Som vanligt innehåller nästa uppslag min kassabok och plats för anteckningar om månadens långläsning och nagellacken jag kommer bära.



Sedan kommer vane- och humörkollen, samt plats för en rad om dagen som gått.



Efter det kommer sidorna där jag håller koll på motionen jag utför. Eller ska utföra, snarare.



Och slutligen kommer veckouppslagen, som med ytterst lite variation ser ut så här. April börjar med påskveckan, och en förhoppning om gosigt väder. Alla i huset är lediga, och det vore kul att kunna sätta igång Trädgård 2023 just då. Så snöar det vet ni varför.