torsdag 30 mars 2023

Nagellacken i mars

Mina naglar är fortfarande inte tipp topp. Jag försöker hjälpa det genom att vara lite snällare mot dem. Nagelolja, nagelbandsvård och vilodagar från lack, ingår i den omsorgen. Det är alltså inte jätteofta jag målat naglarna i mars (heller). Fem lack blev det till slut, ett av dem från ett nytt märke. Eller i varje fall en ny fomula från ett vanligt förekommande märke på de här inläggen. 
Precis som vanligt i den ordning jag bar dem.


Depend, #5142 Jade
Ett vackert ljust grönt lack, som ibland visade skiftningar i blått, men allra oftast i guld. Del av Depends Rock my world-kollektion, som kom i höstas, och som hämtat inspiration från olika ädelstenar. Jade är ett väldigt passande namn på det här lacket.



a England, Love song for a vampire
Lacket är inspirerat av Annie Lennoxs sång med samma namn, som var med i filmen "Bram Stoker's Dracula".
Ett cyanblått lack, med massor av holo. 



London Grace, Millie
Krämlack från London Grace fick följa på skimmer och holo. Här i form av ett orange som drar mer åt tegelhållet än trafikkonhållet. Den här trivdes jag utmärkt i.



Depend, #728
Jag kan visst inte låta bli pasteller det här året heller, när våren står om hörnet (hoppas vi). Extra svårt har jag som alltid att låta bli de gula lacken. Precis så jobbigt att måla med som en kan misstänka både med pastelliga och med gula lack. Men den här citronfromagefärgen var värd det. Innehåller även ett diskret skimmer som ger det där lilla extra.




Vegan & Natural, Piece of rhythm
Som synes kommer det här lacket från H&M, men tillhör en egen serie med veganska lack. Och träkorken är äkta. Lite som vanligt när jag testar nytt, så rasslar det ner ett vinrött lack i samlingen. Igen. Jag har inget behov av fler vinröda lack, men de är svåra att låta bli. Kanske inte försökte så jättemycket, å andra sidan. Den här vinröda var mer crelly än kräm, med en riktigt glossig finish. När solen låg direkt på det såg det helt brunt ut, och därmed vet vi åt vilket håll just den här vinröda nyansen drog. 
Underbar att måla med, för övrigt. Snudd på att den täckte på ett lager.