måndag 30 januari 2023

Januaris nagellack

Snart månadsskifte,vilket betyder att det är dags att ta en titt på vad jag målat naglarna med hittills i år. Fem olika nagellack,och det här är ordningen jag bar dem i. 
En sak om bilderna. Min/vår kamera har (som bekant) länge lidit av att det blivit någon sorts fläckar på linsen. Stört mig som attan. Så pass att jag valt att försöka fota med mobilen i stället, och det har ju ärligt talat gått sådär. Varning för inte jättebra bildkvalitet, alltså. Helt och hållet mitt fel.


London Grace, Amy
När Chilipojken fyllde år fick han i uppdrag att välja nagellack åt mig. Han valde grönt, i form av skimmerlacket Amy från London Grace. Blev lite skalbaggskänsla av det hela, med sitt guldgröna skimmer.



Depend, #5146 Moonstone
Ibland väljer jag mina nagellack själv,som när jag fiskade fram den här lilla flaskan. Månskensfärgat skimmerlack,med sina skiftningar i guld, brons och en aning rosa. Inte unikt, men fint.



H&M Beauty, Ice prism
Helt enkelt ett glitterlack med prismatiska glitter i en klar bas. Jag upplevde det som en aning rosa. Ett topperlack som funkar även på egen hand, och det här bar jag ganska länge innan jag tröttnade,trots att det hade ganska mycket struktur. En ren mardröm att ta bort, dock.



London Grace, Laura
Inte alls så dämpad i färgen som det verkar vara. Det därmed att januari varit väldigt grått och mulet... Trafikkoner har ingenting mot det här lacket. Det är såpass orange att E tyckte det var jobbigt att titta på, så hyfsat knallorange, fast inte neon.



Depend, #5149 Emerald
Varför ett lack som är teal men skiftar i grönt och allra mest blått är döpt efter gröna smaragder förstår jag inte. Men fint är det. Skalbagge här med, och det lack jag bär just nu. Någorlunda osuddig på pekfingret i varje fall...