fredag 19 maj 2023

Tömt sedan sist

Nu ni. Massor av tomma förpackningar sedan sist. En enda ska sorteras mest som glas, annars är det plast för hela slanten. Elva förpackningar ska vi hinna med, så det är väl bara att börja.


Flux. Soft mint.
Det är inte första gången jag tömmer en flaska munskölj, men det är första gången jag tänker på att ta med den i ett sådant här inlägg. Jag har provar många olika munskölj innan jag kom fram till att jag tycker allra bäst om Flux. Allra helst i "smaken" Soft mint. Tur förmig att det var erbjudande på just Soft mint när det var dags att skaffa en ny efter den här.
Betyg 5/5

ACO. Body lotion moist. Oparfymerad.
Favoriten.
5/5

Apotek Hjärtat. pH5. Duscholja. Oparfymerad.
Jag har faktiskt inte skaffat någon ny duscholja än, så det är lite panik i duschen när jag får hålla tillgodo med vanlig duschtvål. Kan dock tänka mig att snart ställa in en ny duscholja på duschhyllan. Kanske till och med den här, även om den gärna skulle få återfukta ännu lite till.
Betyg 4/5

Atrix. Intensive protection cream.
Jag har självklart köpt en ny likadan.
5/5

Scratch nails. Nail food.
Storfavorit bland nageloljor. Gör sin grej med bravur, och luktar smaskens. Ersatt både med en ny likadan, och så testar jag en annan också, bara för att det är kul.
Betyg 5/5

Depend. 7day. Steg 1. Cleanser.
Det funkar att göra rent nageln med vinäger innan lackning, men den här nagelrengöringen är faktiskt snäppet bättre,och lacket håller längre. Önskar den fanns i större förpackning. Ersatt med en likadan.
Betyg 5/5

Burt's bees. Lip balm. Vanilla bean.
Som älskare av allting vanilj var det nästan lite tråkigt att skrapa ur den sista appliceringen ur hylsan. Har en annan Burt's bees just nu,men kan absolut tänka mig återköp.
Betyg 5/5

Ica. Ekologiskt certifierad nattkräm. Oparfymerad.
Ni vet att jag gillar den här väldigt mycket. Kanske vet ni till och med att konsistensen på den kan variera kraftigt mellan olika tuber. Den här gången var den av det där hårda slaget, som nästan är lite torr och svårapplicerad. För att inte tala om hur jobbig den var att få ut ur tuben. Så jag gillar den fortfarande,men just nu har jag en annan kräm i badrummet.
Betyg 5/5

Ica. Ekologiskt certifierad dagkräm. Oparfymerad.
Den här gillar jag också väldigt mycket, och köpte en ny likadan.
Betyg 5/5

Apoliva. Lugnande ansiktsmask. 
Lugnande? Verkligen? Min hud reagerade inte positivt på den här. Inte näsan heller. Vet inte vad i innehållsförteckningen huden inte gillade, men troligtvis parfymen. 
Betyg 1/5

It's skin. Power 10 formula. Vb. Mask sheet.
Blev inte riktigt kompis med den här heller. Masken satt bra och hade lagom med essens och allt det där. Kändes lugnande och svalkande på huden, men lite i kladdigaste laget. Tyckte att den luktade pyton. Som en blandning av omklädningsrum och sjukhus.
Betyg 2/5