tisdag 30 maj 2023

Nagellack i maj

Med det lack jag rätt så nyss målat på så blev det fem nagellack på tassarna i maj. Och lite som vanligt bar jag dem i den ordning jag visar dem.


London Grace, Mabel
Ibland är det de hudnära pastellerna som ropar högst i lådan med otestade lack. Som när jag plockade fram Mabel, ett ljust rosa nagellack som skiftar lite i beige. Påminde mig en hel del om sådan där jordgubbsglass i storpack.


a England, Dracula
Sedan tittade solen fram och jag passade på att använda holo. Som Ljuvligt magentarosa Dracula. En ren fröjd både att lacka med och se på.



a England, Van Helsing
Följde så klart upp med Draculas största fiende. Van Helsing är återigen holografiskt, den här gången i vinrött som drar åt lila.



London Grace, Oxford
Begav mig till huvudstaden på festligheter, och bestämde mig för att toppa naglarna med ett marinblått krämlack. Som jag på ett par naglar budade till det med...


a England, The Wizard
... ett holo topcoat från märket som gjort holo till sitt signum. Fast ska vi hårdra det så är det inte holografiskt utan prismatiskt, med sina små holoskimrande glitter i en klar bas. Menat att toppa andra lack med alltså, men jag vill som vanligt testa det även på egen hand. Det här är ett enda lager, så det är rikligt med glitter. Svårt att fånga på bild dock.