torsdag 31 augusti 2023

Augustifavoriter

Vet ni vad. Årets augusti har varit en riktig skitmånad. Inte nog med att månaden innehåller två årsdagar av dödsfall för för mig viktiga personer, vi har också vaknat till en vattenfylld källare. Inte ens två av barnens födelsedagar kunde liva upp stämningen, särskilt inte som den ena födelsedagen hamnade rejält i kläm på grund av redan nämnda översvämning, något som jag fortfarande är väldigt ledsen över.
En månad med mycket ångest. Finns det ens några ljuspunkter? Vi kollar.

Bok: "Wizard and glass" av Stephen King. Det var ju inte bokens fel att jag hade så svårt att hitta läslust, för den är trots allt min favorit i Mörka Tornet-serien. Nummer fyra i ordningen.

Film: "The Super Mario Bros. movie". Både fin och rolig, precis vad jag behövde.

TV: Jag har bara sett "American born Chinese", men den var ju på riktigt väldigt bra, så jag är inte ledsen över att jag inte har någon annan att välja mellan.

Nagellack: Piece of fun från H&M Vegan & Natural. Precis som namnet säger - ett roligt lack med väldigt fin färg.


Skönhet: Nagelstärkare. Kom igen lilla nageln!

Extra speciell rolighet: Chilipojken har börjat sin treåriga högskoleutbildning nu, på en ort inte alltför långt ifrån oss. Det betyder att han kommer flytta ut snart, och det kommer jag troligtvis inte alltid tycka är kul, men det är ett bekymmer för en annan dag.

Favoritinlägg: 5 favoriter om hudvård.