tisdag 9 augusti 2016

Tre tomma no. 17

Först gör en inte slut på något, sedan tar allt slut på samma gång. känns det igen? Eller är det bara jag?
Jag har delar av nummer 18 redan, men först klarar vi av nummer 17.


Lumene Berry refresh 2in 1 Shower gel and scrub. Herrejisses vilket långt namn! Vad är det med tillverkare av beautyprodukter och deras vurm för kilometerlånga namn egentligen?
Nåväl. Den här köpte jag för att jag ville ha en body scrub och jag ville ha en duschvänlig sådan. Alltså i tub och inte i en burk som det dräller ner en massa vatten i under duschningens gång. Som duschkräm - helt okej, som scrub lämnar den en del att önska. För få korn och inte tillräckligt med riv. Det ska väl kännas att man skrubbar sig liksom. Så nej, jag kommer inte köpa igen. Men den doftade gott.
Och kan vi bara snudda vid det roliga faktum att tuben är försedd med varningstext för USA där det påpekas att man bara ska använda den utvärtes och sluta använda den om man upplever irritation. USA - landet där du kan stämma vem som helst för vad som helst. Och omvärlden skrattar åt er.
Plaståtervinning.
Betyg 3/5

Kicks. Vitamin C Ready, set glow! Day fluid. Som sagt - långa namn...
I början av sommaren köpte jag ett prova-på-kit med fyra produkter ut Kicks nylanserde Vitamin C-linje. Och jag älskar allihop! Den här lilla godingen till dagkräm har varit fantastisk. Att den dessutom har solskyddsfaktor, SPF 25, är ett stort plus i min bok. Eftersom jag är lat tycker jag att det är bekvämt att bara smörja en gång för att hålla nyllet solskyddat. Antal gånger jag bränt mig i solen i år - noll. Det beror såklart inte bara på den här lilla godingen, men den har hjälpt. Dessutom är jag mjuk som en bebisrumpa i ansiktet nu och huden känns återfuktad.
Om ni gissat att jag har en ny i fullstorlek på badrumshyllan i detta nu så gissar ni rätt.
Plaståtervinning.
Betyg 5/5

Kicks. Vitamin C Ready, set, glow! Face tonic. Med i dt där prova-på-kitet fanns även den här tonicen, eller ansiktsvattnet om man så vill. Och tror ni inte att jag gillat den så pass mycket att jag faktiskt börjar bli riktigt bra på det där med att använda toner i min rengöringsrutin.
Den har en härlig citrusdoft. Kicks själva påstår att serien ska dofta som solmogna apelsiner och det kan nog stämma. Och då som apelsinsaften, för hade den doftat av apelsinskalsolja hade jag inte använt den för apelsinskalsolja brukar vara en sådan där doft som jag får huvudvärk av och faktiskt kan må lite illa av. Älskade maken skalar mina apelsiner. Doften ligger inte kvar värst länge dock, men värt att påpeka.
Jodå - jag har en ny flaska i fullstorlek i badrummet.
Plaståtervinning.
Betyg 4/5