torsdag 23 april 2020

BuJon i maj

Jag antar att jag inte är den enda som har det lite si och så med motivationen just nu. Det är ganska jobbigt att hela världen är upp och ner och humöret och inspirationen är därefter.
Det har alltså suttit långt inne att knåpa ihop Bullet Journal-sidorna för maj månad, och jag är inte helt klar med dem heller, men så här ser det i varje fall ut i skrivande stund.


Så pass missnöjd med mitt månadsuppslag...
Maj är månaden då älskade maken fyller år och eftersom jag har inspirationsproblem bad jag honom välja en washitejp för "sin" månad. Han ville ha lila och det har jag i form av galaxer. Så då fick det bli så.


Uppslaget med kosing samt nagellack och böcker. Det är inte direkt några nyheter den här månaden. Heller.


Vanor och månadens bok samsas som vanligt med "en rad om dagen". Numera har jag bestämt vilken bok det blir, men det hade jag inte när jag fotograferade. Så jag håller på det ett tag till.


Och så det första veckouppslaget för maj. Jag och älskade maken firar vår 20-åriga bröllopsdag (fast inte riktigt så som vi hade planerat...) och bara därför är citatet några rader ur "Somebody" med Depeche Mode, som sjöngs för oss i kyrkan den där dagen för länge sedan. Hoppas så klart det blir en fin dag ändå, även om vi inte kan fira den med att gå på date eller ta en liten resa bort för ett par dagar. Jaja. Vad är en bal på slottet?