torsdag 19 augusti 2021

Tomt

Jag har gjort slut på saker nu igen. Flera av dem räknas som favoriter, andra kanske inte så mycket. Det jag har tömt sedan sist är det här + att en sak som var förpackningsfri tagit slut.


Lush. Honey I washed the kids. Fast tvål.
Kommer utan förpackning, mer än de nedbrytningsbara packnudlarna eftersom jag inte har Lush i min stad utan är hänvisad till nätshopping. Jag älskar den här tvålen, och tror det var den tredje i ordningen som tagit slut uppe i duschen. Kommer självklart köpa om den när det är dags för Lush-refill, men just nu använder jag någon av alla de andra vi köpte samtidigt som den här.
Betyg 5/5

Aco. Body lotion moist. Oparfymerad.
Den som gissar att den här är ersatt med en ny likadan gissar fullkomligt rätt. Hela familjens favorit. 
Betyg 5/5

Aco. Face clean lotion. Soft and soothing cleansing lotion. Dry skin.
Förr i tiden använde jag enbart Acos rengöringsmjölk, och tänkte att det var dags att återvända till en gammal favorit. Den har såklart blivit reformulerad genom åren, och där det förut var en rengöringsmjölk som passade alla, så är det nu olika för olika behov. Och min kärlek höll inte för alla de förändringarna. 
Det är en bra produkt, som gör rent på ett skonsamt sätt, och som dessutom är väldigt dryg, men jag tyckte inte om den så värst. Kan kanske vara för att jag upptäckt att jag gillar ansiktsrengöring som löddrar, men jag tror inte att det är enbart där skon klämmer. Jag har så klart ersatt den här med en annan produkt.
Betyg 2/5

It's skin. Bamboo. Moisture and fresh. Mask sheet.
It's skin. Pomegranate. Clean and vitality. Mask sheet.

Två arkmasker från samma märke, med liknande egenskaper. Passformen är okej, det finns gott om serum som försvinner in i huden utan att kladda nämnvärt. Det fanns även serum så det blev över, vilket jag i vanlig ordning sparade och använde som en kur.
Jag tycker också att de gjorde precis det de lovade att de skulle göra. Jag har inte gjort något omköp än, men det kommer säkert.
Betyg 5/5 på båda.

Burt's bees. Lipbalm. Pink grapefruit.
Jag fortsätter testa mig igenom Burt's bees läppbalsam för att hitta de jag gillar mest. Pink grapefuit kommer inte hamna där, för jag gillade inte riktigt hur den smakade på läpparna, även om doften var helt okej. Jaghar så klart en ny Burt's bees, men av annan sort,och den här har jag skrapat ur så att den är jättetom.
Betyg 3/5

Atrix. Intensive protection cream. 
Favorithandkrämen, även om den tar lite tid på sig att sjunka in helt. Tog slut i badrummet den här gången, och ersattes raskt med en likadan som stod i kulisserna och väntade.
Betyg 5/5

Ner i plaståtervinningen med er!