onsdag 23 september 2020

Oktobers bullet journal

Undrar hur många det är som håller på med bullet journal som gör som jag och inte har Halloween-tema i oktober. Nog för att mina valda färger är orange och svart, men här kommer inte finnas ett enda spöke, ej heller pumpor, häxor, monster, svarta katter, spökhus eller en enda liten fladdermus. Däremot massor av rävar.


Månadsuppslaget ser ut precis som vanligt och är egentligen alldeles för utrymmeskrävande för något jag knappast ens använder. Kanske mest som referenspunkt när jag gör veckouppslagen, vilken dag som är vilken och så. Samt att det alltid är trevligt med någon form av startsida.


Böcker och nagellack på ena sidan, pengar på den andra. Och en och annan kaxig räv. Som synes mer plats för böcker än nagellack, för jag har målat naglarna jättelite sista tiden, men läst som en liten furie.


En rad om dagen, vanorna och månadens bok. Jag har bestämt mig för ett hiskeligt långt läsprojekt som kommer sträcka sig över årets tre sista månader, och minst en månad (vet inte vilken än) 2021. Det är en bok jag länge velat läsa på grund av anledningar, men hittills inte orkat ta mig för därför att den är just precis så hiskeligt lång. Du kan säkert gissa vilken. Kan du inte det får du ge dig till tåls ett tag innan jag avslöjar något.


Alla oktobers veckouppslag, eftersom jag gör mina i ett svep. Orka försöka komma ihåg att sitta och göra nästa veckas uppslag i slutet av den jag är på. Inte jag. Småmissar här och där, men inte så att jag skäms för att visa dem.