onsdag 30 september 2020

Septemberfavoriter

September har varit en konstig månad för mig det här året. Allt har präglats av min pappas död och hans begravning för två veckor sedan. Det har varit svårt med det mesta, och jag har varit väldigt ledsen - så klart. Jag saknar pappa hela tiden, men vissa dagar kan nästan kännas normala. Tills...
Det är sådär så att det återigen känns som en utmaning att försöka hitta favoriter, men jag gör ett försök.


Bok: Jag älskar ju "Doktor Glas" av Hjalmar Söderberg, så är det.

Film: Vi skaffade Disney+ som premiärade i mitten av september, och har sålunda spenderat en hel del tid där. Jag gillade Moana/Vaiana bäst av de som vi hittills sett. Eller kanske "Doctor Sleep", som jag gillade mer än vad jag trodde att jag skulle göra.

TV: Jag har försökt komma igång med att titta på tv-serier igen, men jag har inte riktigt tokgillat något i september. Inte ens "The Mandalorian" - fast den har jag i och för sig bara sett de 4 första avsnitten av än så länge, så det kan ju komma att ändra sig.

Nagellack: Vilket ska jag ta...? Rött är ju trots allt min favoritfärg, så Red over heels från H&M Beauty.


Skönhet: En bra hårborste. Jag har tappat jättemycket hår den senaste tiden, för tredje gången i mitt liv, och när jag försöker ta hand om det jag har kvar är det skönt att borsta håret med en naturborste mellan varven. Även om den blir full med hårstrån, men det är en annan femma.

Extra speciell rolighet: Att få kokboken som min bror har ett recept med i. Sommarpresent på hans jobb, så inget som går att hitta i handeln, men han kom över några extra exemplar så att jag kunde får mitt eget ex och se hans namn i tryck. #stoltlillasyster

Favoritinlägg: Det här kanske.