onsdag 16 september 2020

Tomma i september

Sedan sist har jag tömt ett gång saker som ska sorteras som plastförpackning, men även hittat en pryl långt in på en badrumshylla, lite bortglömd sådär, som helt enkelt blivit dålig och därför ska kastas i vanliga brännbara soporna. Avskyr när det händer...


ACO. Body lotion moist. Oparfymerad.
Jag kan leva utan den här kroppslotionen, men jag gör det helst inte. Ersatt med en ny lika samma, som en gör med favoriter.
Betyg 5/5

Burt's bees. Cucumber mint.
Köpt enbart av nyfikenhet på hur gurka och mint skulle kännas på läpparna. Helt okej skulle det visa sig, men inte en av de stora favoriterna. Nu när den här är tömd och till och med urskrapad, är den alltså ersatt med en annan, men från samma märke.
Betyg 4/5

H&M. Brow perfector. Espresso.
Förr kallade jag mig ögonbrynsfåfäng, men det har till viss del gått över. Smidigheten i en ögonbrynsgél tycker jag däremot fortfarande om, så det är med lite sorg i hjärtat jag tvingats inse att den här är ohjälpligt slut nu. Extra synd för att den inte finns kvar i H&Ms sortiment längre. Sökandet efter en ny ögonbrynsgél är härmed inledd.
Betyg 4/5

LdB. Oil infused. Macademia oil. Lotion.
När det kommer till parfymerade kroppslotions är jag väldigt kräsen, men en som min näsa pallar med är den här från LdB. Om den inte stått för länge i badrummet och härsknat alltså... Kan tänka mig att köpa igen om det krisar, men å andra sidan tydligen inte den jag dras till i första hand.
Betyg 3,5/5

Nuud. The carefree deodorant.
Jag trodde att jag kanske inte skulle fortsätta med Nuud efter att den här tuben var tömd, men så bestämde jag mig för att jag förtjänade att ha det bekvämt i armhålan i fortsättningen också, och skaffade ett par nya förpackningar. De är inte billiga, men de är dryga. Använder en ärtstor klick i väl rengjord armhåla 2-3 gånger i veckan, beroende på hur svettig/varm jag blivit. Vill helst inte vara utan.
Betyg 5/5

Kicks. Glowing beauty. Exfoliating & tingling mask.
Döm om min förvåning när jag skulle använda det sista lilla av min älsklingsmask igår kväll, och det visade sig att det stod en tom tub där och lurades. Jag misstänker E...
Den här apelsinmarmeladdoftande favoriten finns tyvärr inte att få tag på längre, så jag får väl leta upp en ny mask att tycka lika mycket om, antar jag.
Betyg 5/5