torsdag 29 september 2022

Septembers nagellack

September var överlag en månad då mycket av mina vanliga aktiviteter helt enkelt inte blev gjorda. Som det här med att måla naglarna till exempel. Jag har haft nakennaglar oftare än vad de varit färglagda. Så det känns kanske lite förvånade då att jag trots allt använt åtta lack sedan sist. Bara fyra manikyrer dock, alla utom en med lack från H&M. Och de såg ut så här, i den ordning jag bar dem.


H&M Beauty, Ice cold milk
Det här lacket har jag varit sugen på ända sedan H&M gjorde om sitt beauty-sortiment för en massa år sedan. Så det var ju på tiden att jag äntligen slog till.
Vit jelly som på riktigt ser ut som ett glas mjölk har hällts över naglarna. Det var hyfsat lätt att få jämnt, vilket är tur för det blir aldrig riktigt opakt. Snyggt ändå, och jag stördes inte minsta lilla av att nageln syntes genom lacket, trots att jag har tre lager lack på bilden. Anade någon slags pärlemorskimmer, men inte in your face på något sätt. Gav mest en lite rosa ton - om det nu inte var min egen nagel.



H&M Beauty, Me time
Brunt skimmerlack. Fast inte bara,för det döljer sig något kopparaktigt där, en liten hint av rosa. En mjuk färg, på något sätt.



a England, White knight + Merry maidens + Tintagel + St Agnes mine + Black knight
Anledningen till att det blev åtta lack den här månaden är att jag använde fem av dem för att göra en ombré från vitt till svart. Det här är en ombré jag varit sugen på ända sedan Ancient sites-kollektionen kom för ett par år sedan, den som de tre grå lacken kommer från. Flankerad så klart av två av lacken från kollektionen A-England knights.



H&M Beauty, Lost in the forest
Associerar så mycket med The Cures låt "A forest" av namnet på det här lacket att jag sitter och lyssnar på den just nu. 
Jag brukar ju gilla lite fulsnygga färger, och tänkte att den här mörkt kakigröna skulle vara något för mig. Och det är den, när jag inte tänker på något en kan hitta i en nyfödd bebis blöja....
Det jag bär just nu, och jag gillar det. Tror jag?