fredag 30 september 2022

Septemberfavoriter

Eh. Vart tog september vägen? Gick det inte väldigt fort där? Känns som att det var nyss jag skrev det här inlägget i augusti, men tydligen har det gått en hel jämra månad!?
September har varit lite sisådär för mig. Jag har halkat efter med mycket, inte gjort saker som jag brukar och faktiskt mått lite dåligt. Inte så att jag varit sjuk, men jag har känt mig lite under isen. Socialt trött, utan att umgåtts vidare värst med folk. Sovit ganska dåligt, men det kan vi kanske skylla på ungarnas nya jobb som gör att de tassar omkring redan vid fyrasnåret på morgonen och oftare än inte väcker mig. Helt oavsiktligt så klart, jag vet att de försöker vara tysta. Att jag drömt mycket mardrömmar skyller jag dock inte på barnen. Antar att jag har något jag bearbetar, och det gör mig trött. 

Men! Favoriter var det. Under en månad som känns som den swishat förbi. Kanske lite såhär.

Bok: Månadsboken "White fragility. Why it's so hard for white people to talk about racism" av Robin DiAngelo. En av endast fyra böcker jag avslutade denna månad.

Film: Dålig filmmånad nu igen. Har sett "Battle Royal" inte för första gången (femte? kanske?) och den är ständigt bra, så vi drar till med den.

TV: Umbrella Academy.

Nagellack: Ice cold milk från H&M Beauty. 


Skönhet: Promenader. För jag mår bra då, och när jag mår bra känner jag mig bra hela vägen.

Extra speciell rolighet: Att de två yngsta barnen, de som fortfarande bor hemma, har fått jobb. På samma ställe dessutom. De börjar drättidigt på morgonen, men det kan det vara värt. De slutar ju tidigt också, så jag hinner se dem ändå. 

Favoritinlägg: Inte jättemånga inlägg att välja på, men jag är nöjd med oktobers bullet journal-sidor, så jag tar det inlägget den här gången.