tisdag 27 juni 2023

Julis bullet journal

Jepp. Jag hann inte/ville inte blogga där, i massor av dagar. Blev lite seg i kolan av värmen. Idag är det mulet och kvavt, och jag tänkte visa hur min bujo kommer se ut den kommande månaden. För nu är det inte mycket kvar till månadsskifte.


Juli blev lila och ljusgrön, inspirerad av tejpen med somriga godsaker på. Glass, godis, popcorn. Pennorna är två fineliners från Adlibris,men mest färg kommer från Tombow i färgerna 243 Mint, 623 Purple sage och 673 Orchid.
På ena sidan kommer när som helst skriva in något som får mig att tänka på juli/sommaren, och på andra sidan har vi månadsöversikten.



Ursäkta att bilderna blev supersuddiga. Hade tagit om dem om jag märkt det innan, men nu har jag skrivit på dem så...
Som vanligt samsas kassaboken med månadens bok och plats för att anteckna något om nagellacken jag kommer bära i juli.



En rad om dagen får så klart sällskap av vanekollen och humörkollen. Och den här gången satte jag gubbarna i rätt ordning. Har varit förvirrad själv av min miss i juni.



Supersuddigt träningsuppslag. Väntar fortfarande på julis spellista från Yoga with Adriene. Tror de missat att uppdatera på hemsidan, för om jag spionerar på YouTube set det ut som att ämnet kommer vara Expand.



Om möjligt - ännu suddigare veckouppslag. Spelar kanske inte så stor roll. Förutom färgerna så ser de likadana ut månad efter månad efter månad. Tänker ibland att jag skulle testa något nytt,men när det funkar så bra för mig som det gör, varför skulle jag?