torsdag 29 juni 2023

Junis alla nagellack

Eftersom jag inte läst så mycket i juni så har jag haft tid att måla naglarna istället. Kan vi låtsas som. Särskilt som jag idag kommer visa upp 12 olika lack fördelat på 6 olika manikyrer. Lite så här.


H&M Vegan & Natural, Piece of pear
Valt av E för att det såg ut som att det skulle smaka gott om det var ätbart. Som pistage ungefär. Och den här gröna nyansen ser verkligen mer ut som pistage än päron. Lite kakidammig. Jag har hittills gillat det här märket. De är lätta att hantera och ser snygga ut. Finns än så länge bara i kräm, men nu gillar jag krämlack, så det gör inte ett dugg.



Depend 7day, Be true #7273
Det här lacket har fått vänta lite väl länge i lådan innan det äntligen fick pryda mina naglar. Jag tror det kom i höstas, och tillhörde en sådan där limiterad kollektion. 
Basen är mörk, och där finns sedan skimmer som allra mest ser ut att vara teal, men det skiftade i ganska många nyanser från den blågröna skalan. Fint som snus.



OPI, Cinnamon sweet + H&M Beauty, Well red + a England, Yeoman warder + Essie, Bunches of love + Depend O2, #525
Min senaste 5 favoriter handlade om lackmärken, och då blev naglarna röda i några dagar. Har ett eget inlägg, som hittas här.



H&M Vegan & Natural, Piece of simplicity
Alla lacken i den här märkeskategorin heter "Piece of" någonting. Det här ljusaste rosa var i crellyformula. Som vanligt med den här sortens färger var det lite svårmålat, men inte så att jag hann bli arg. Gillade det, men det krävde sina lager och blev därför lite i tjockaste laget för vad jag gillar.



Depend, #727 + #725, #732
Den här skittlen med Depend gjorde jag för att äntligen använda de där lacken som stått och väntat i otestade lådan. Och jag trivdes inte alls i den. Redan när jag lackade den satt jag och gjorde sura miner. Ändå bar jag den i flera dagar.
Det ljusrosa (727) och det ljusblå (725) lacket innehåller skimmer, men det var nästan bara i det ljusrosa lacket jag såg det även på nageln. Det mörkare lacket (732) var i kräm. Färgen skulle jag vilja kalla för korall. Just här ser det nästan orangerött ut, men det fanns tillfällen det såg ut att vara helt rosa, eller till och med i en brun nyans. 



H&M Beauty, Gold goals
Just nu sitter det här lacket på naglarna. Ett guldlack som är rätt så gult, och blir mörkare i kanterna. Skimmer, så klart.