tisdag 31 mars 2020

Marsfavoriter

Vilken konstig månad det här har varit hörrni. Allt jag hör talas om är Coronavirus och Covid-19 och karantän och toapapper och handsprit. Så pass att jag har slutat titta på nyheter, och försöker hålla mig långt borta från mycket av det det spekuleras om så att jag inte blir alltför triggad. Jodå, det har varit mycket ångest och min första panikattack på ett halvår. Mest orolig är jag så klart över mina föräldrar, och de jag känner som har ett nedsatt immunförsvar av diverse anledningar.
Jag hoppas ni och era kära alla mår bra och har/får behålla hälsan. Kom ihåg att tvätta händerna!

Favoriter? Ska se om jag kan hitta några.

Bok: "Carry on" av Rainbow Rowell. Inte den enda femman jag gav i mars, men "Carry on" var den perfekta verklighetsflykten för mig i en jobbig tid.

Film: Ingen har ju varit på bio den här månaden antar jag. Film går som tur är att se ändå, och den jag tyckt bäst om av de vi sett var "The Equalizer 2". Fast jag tyckte den första filmen var bättre.

Tv-program: "Boardwalk Empire".

Nagellack: Blev lite kär i Poppy hill från Pahlish den här månaden.



Skönhet: Jag har varit dålig på sådant de senaste veckorna. Men en gammal favorit är Atrix handkräm. Särskilt nu när jag tvättar händerna ännu oftare (och noggrannare) än vad jag normalt gör.

Extra speciell rolighet: Jag har fått en ny hund! Alltså, jag personligen hat inte skaffat hund, men de som hade min älskade Oskar som jag gick ut och gick med i många år, har skaffat en ny hund. Han heter Jackson, är en 5-årig schnauzer och är en omplaceringshund då han var utstött av de andra hundarna han bodde med. Han är fortfarande lite avvaktande till mig, men han verkar gilla att promenera med mig i varje fall, och jag planerar att vinna över honom med min charm. Eller nåt.

Favoritinlägg: Boknörd som jag är - jag gillade att skriva inlägget om min skrämmande TBR.