tisdag 31 oktober 2023

Oktoberfavoriter

Oktober har känts evighetslång samtidigt som månaden gått jättefort. Kan bero på att det känns som att det var väldigt länge sedan vi hjälpte Chilipojken flytta till eget boende, fastän att det bara var i början på månaden. Saknar att ha min "lille" pojk hemma, men är samtidigt väldigt stolt och nöjd över att han verkar ha det bra där han bor nu. Även om han saknar katten.
Slutet av månaden har dessutom varit lite ledsam. Inte bara för att Matthew Perry dog (Chandler var min favorit i hela serien "Vänner") utan också för att min ena moster gjorde det. Det var inte oväntat, men känns så klart ledsamt ändå.
Fast - favoriter var det vi skulle titta på, och inget annat.

Bok: "Pride and prejudice" av Jane Austen fick månadens enda femma i betyg, så jag antar den även om den var en omläsning. Ingen av månadens andra böcker kommer liksom i närheten.

Film: "Renfield". Jag kanske är partisk, för jag älskar ju vampyrfilm, men jisses vad jag gillade den.

Nagellack: Pieces of night från Vegan & Natural (H&M). Det är ändå något visst med en riktigt bra svart.


Skönhet: Fotgos. Jag har turen att ha en väldigt snäll man som väldigt ofta ger mig fotmassage med en gosig fotkräm. En av de bästa sakerna jag vet. Känns liksom rogivande för hela kroppen.

Extra speciell rolighet: Även om det kändes en hel del ledsamt i mammahjärtat, så är det ändå roligt att se barnen klara sig på egen hand och bli självständiga. Som när de flyttar ut. I det här fallet Chilipojken.

Favoritinlägg: Gårdagens lackinlägg