onsdag 13 december 2023

Wishlist Wednesday: Det lackar mot jul

Idag är det Lucia, och därför vet vi att det är elva nääääätter före juuul! Hög tid att önska sig julklappar alltså. Om det nu är någon som inte redan frågat mig, och jag inte redan har geniknölsgnuggat fram någonting. För jag kom på en sak häromdagen - jag tror inte jag skulle fira så värst mycket jul om det inte vore för att det är tradition. Och för att jag gillar min familj. Jag är tydligen lite av en grinch, på det sättet.
Kan väl önska mig ändå, bara därför att. Som detta.

 


I mitt hus har vi hamnat i någon sorts pusselfrenzy. Det finns ungefär hur många roliga pussel som helst, och jag har redan önskat mig flera stycken. Men det här missade jag. Om inte den suddiga bilden lurar mitt öga är det minsann en räv som ligger och sussar där, och då blir det liksom två flugor på smällen - pussel och räv. Finns på Adlibris.



Adlibris finns det böcker också, tänka sig! Jag behöver absolut inte ännu en Dracula-bok, jag tror jag redan äger den i tre olika utgåvor, och den är inte min favoritbok. Men nu har jag råkat se en video där de bläddrade igenom just den här utgåvan, och habegäret infann sig genast. Rikligt illustrerad. Fladdermöss på sidkanterna. Behöver jag säga mer?



Jag har ju redan den här muggen från IKEA så jag behöver såklart inte ännu en. Förutom att jag gör det. För det här är den lilla, och jag har ångrat sedan jag köpte den att jag inte köpte den större varianten. Gärna två.



A England har nyligen kommit ut med tre olika kollektioner: Archangels, Simeon Samuel's reverie, och de på bilden - Ghost. Här vet jag att jag kommer få av lacken, men jag vet inte vilka. Eller när, för det är osäkert om de hinner hit till jul. Jag kan vänta.

Ja. Det var väl ungefär allt. Förutom fred på jorden.