torsdag 25 januari 2024

Bullet journal i februari

Det närmar sig med stormsteg, det där månadsskiftet. Jag ägnade sålunda några timmar åt att skriva ihop min bullet journal för februari. Det enda jag visste när jag började var att jag ville att det skulle vara blått.



Jag gjorde som förra månaden (den som pågår ännu, med andra ord) och valde ut en blå Tombow. Valet föll på 476 Cyan. Till det mina fineliners från Sakura Pigma micron, i de flesta tjocklekarna.
Hittade en blå washi jag tyckte kunde passa, med stjärnor på också, som extra piff. Och den här gången hände en av de där ovanliga sakerna - washin tog slut. 
Det var länge sedan jag skrev månaden så där fult. Faktiskt var det snudd på att jag började om från början, men så tänkte jag på vad Amanda Rach Lee, en av mina bujo-gurus, har för målsättning för 2024 - att omfamna även misstagen, inte nödvändigtvis radera det som kanske inte blev så fint. Så det får vara kvar.



En annan sak som fick vara kvar lite genomgående den här månaden, är alla sneda och vinda blå streck. Blev nog allra värst på det här uppslaget, och det finns risk för att jag kommer bli galen på det innan februari är slut.
Här är i varje fall kassaboken, som delar plats med nagellacken och månadsboken, som kommer bli andra halvan av månadsboken från januari. När en bok är dryga 800 sidor lång, och inte direkt i en genre jag ofta läser - high fantasy.



Jag tycker det har fungerat bra med träningsuppslagen på den här platsen bland månadssidorna, så jag fortsätter så ett tag till. 



Träningen följs alltså av vanorna, humöret och en rad om dagen. Ibland är det inte lätt att skriva ner något från dagen som gått. Som att det händer något nytt liksom. Kanske inte, nej.



Ett veckouppslag ser ut lite såhär, som vanligt. Den här månaden kommer alla citat från "Waiting for the night" med Depeche Mode. Finns med på albumet "Violator" som jag älskar. Valde den för att jag satt och gnolade på den låten när jag satte dit washin.

Jag tror att mars blir lila. Kanske.