torsdag 26 september 2019

Bullet journal för oktober

Har varit rätt så oinspirerad inför att göra mina kalendersidor till oktober, men tog mig i kragen och blev precis färdig med dem. Det enda jag visste från början var att jag ville ha katter på washitejpen, och lite höstiga färger i form av gult och brunt, men även hintar av orange och gult. Och det blev väl okej, särskilt med tanke på hur långt inne det satt för mig att göra de här sidorna. Ibland är inte ens roliga saker roliga, helt enkelt. C'est la vie.


Det fina i kråksången med oktober är att namnet på månaden har sju bokstäver, så det var plättlätt att centrera en bokstav över varje veckodagsspalt. Annars är månadsuppslaget enklast möjliga.


Uppslagen som alltid ser likadana ut, det är bara färgerna som ändras, annars är det här en repris av sig själv månad efter månad.
Nagellack och böcker på ena sidan, pengar på den andra.


Samma lika även här. En rad om dagen på ena sidan, vanekoll och månadens bok på den andra. Och jag har inte bestämt mig än för vilken bok det ska bli, så därför är det tomt där.


Återgick till mina randiga veckouppslag i oktober, mest för att få in mer färg igen. Jag gjorde något misstag på nästan alla uppslag, så det här är inte så "perfekt" som jag skulle ha önskat. Men om en skriver fel veckodag (till exempel) så kan en måla över det med svart penna och sedan skriva veckodagen med vit gelpenna. Som jag så vänligt demonstrerar här.