fredag 20 september 2019

What I eat in a day #27 - Ooops!

Hoppsan! här tänkte jag att jag skulle göra en What I eat in a day. Och så glömmer jag bort att ta foton efter mitt eftermiddagste. Ooops! Å andra sidan var jag lite så igår överhuvudtaget. Scattered brain. Nåja, jag kunde någorlunda rätta till det, och det här är vad jag åt igår. Typ.


Morgonen började med gröt. Mannagrynsgröt för en gångs skull, som jag åt med kanel, äppelmos och hackade mandlar. Så klart te till det, för annars är det inte en dag.
Åt såklart även mina kosttillskott, och allra först hävde jag i mig ett glas citron/äppelcidervinäger/cayennepepparvatten/ men det hade jag inte lust att fotografera.


Ett annat ooops! är att jag åt allt det här godiset igår. Spritt över stora delar av dagen, men försvann gjorde det. Jo, jag älskar lakrits.


Lunchen var rester med lite nylagat. Min plan var att äta den här lins bolognesen med ris som var kvar från tidigare, men snodde älskade maken med sig i sin lunchlåda. Så jag kokade fullkornsspagetti till och rev över parmesan. Och åt en grönkålssallad också.


Oooops! en gång till, eftersom jag somnade och sov bort min vanliga fikastund. Å andra sidan var jag full med godis, såatte. Te behövs däremot.


Och här tog mitt minne slut och jag glömde bort att ta foton. Men det blev rester kvar av gårdagens middag som jag har ätit som lunch idag.
Morotssoppa med koriander är inte Chilipojkens favorit, men jag älskar den. Till det gjorde jag enchiladas, som försvann i en rasande takt. (Idag åt jag soppan med rostat bröd.)


Gårdagens kvällssnack var popcorn, som ser ut så här innan de poppas. För även om det är gott tänker jag inte poppa mer för att ta efterhandsfoton av dem. Jag åt mina med salt och svartpeppar på, för jag är just nu inne i en period där jag vill ha svartpeppar på det mesta.