fredag 28 maj 2021

Nagellacken i maj

Det har varit mest nakna naglar i maj, vilket syns bra på att jag enbart burit fyra lack den här månaden. Maj har ju några dagar kvar, så det är inte omöjligt att jag lackar om innan det blir juni, men just precis idag så är det dessa fyra lack jag har målat på.


a England, St Michaels mount
Det är faktiskt inte svart, utan mörkaste brunt. Och återigen ett krämlack från holofantastmärket a England. Jag gillar!


Atelier rouge, Bisou Bisou
Jisses, vad kladdigt! Näväl - Bisou Bisou är ett ljust isblått krämlack. Ganska jobbig applicering, som kanske förklarar allt kladdet. Fin färg, men chippade ganska fort.


Pahlish, Nausicaa
Så klart inspireat av Studio Ghibli-filmen med samma namn, "Nausicaä of the valley of the wind". Ett vackert teallack av det något mörkare slaget, fullsmockat med guldflakes i diverse storlekar. Det ser nästan ut som att de är iriciderande, men det beror mest på hur de ligger i basen, som är av crelly-typ.



Depend 7day, Glammy Sunday #7222
Idag är det älskade malens födelsedag, och hans favoritfärger är gult och orange. Så passande då att jag hade det här lacket från Cosy glam-kollektionen, ett solgult krämlack, eller apelsinfärgat. Eller helt enkelt ett mörkgult lack som snudd på är orange. 
Jag upplever det en eller två nyanser ljusare än vad min bild visar, men så går det när en lackar och fotograferar när det regnar så mycket att SMHI Klass 1-varnar.