onsdag 19 maj 2021

Wishlist Wednesday - version 50

Idag är det ett år sedan jag bröt av mig benet och hamnade på sjukhus. Det ska vi fira med att kolla på vad jag önskar mig i födelsedagspresent när jag fyller 50 om mindre än en månad. Mer än fred på jorden och snälla barn.

Bildkälla Adlibris

Jag både vill och vill inte ha en läsplatta. Jag kan tycka att det låter bekvämt med att bara ha en platta och läsa i, men samtidigt är jag ganska kär i det här med att läsa i en riktig, fysisk bok. Bläddra bland sidorna och allt det där.
Så jag är på tok för snål/tveksam för att köpa mig en själv, men önska kan jag ju alltid. Annars funkar presentkort på en bok eller flera också bra.


Bildkälla Etsy

Jag fyller alltså år i juni, och junis månadssten är pärla. Eller månsten. Jag har därför fått för mig att jag skulle vilja ha en pärlring. Allra helst en elastisk med många små pärlor på.
Örhängen går tyvärr bort eftersom mina hål har läkt igen (tydligen) och jag inte bestämt mig för om jag ska bry mig om att göra något åt det eller inte.


Bildkälla Hypnotic polish

Eftersom jag är ifatt med a Englands nagellack nu (förutom Manderlay som jag nästan förlikat mig med att jag aldrig kommer få tag på) så har jag inga nagellack jag verkligen verkligen verkligen vill ha. Jag har ganska många i min otestade låda också, så de är ju ingen bristvara. Men ändå - det är kul med nagellack och jag skulle inte ha något emot fler Cadillaquer till exempel. Som Volcano här ovan. Store exclusive på Hypnotic polish. Min önskelista där består i skrivande stund av 25 lack.


Bildkälla Bagaren & Kocken

På grund av ooops! så har jag/vi bara tre martiniglas i det här huset. Vanliga släta från IKEA skulle gå finemang, men det vore samtidigt kul om det hände något litet i själva glaset. Som det här med bubblor från Bagaren & Kocken. Eller det där tjusiga Line från Kosta Boda.

Jag skulle inte bli ledsen om jag hittade en hammock i presenthögen, eller en hängstol. Inte heller champagne skulle sitta fel. Jag har fortfarande inte Guccis Mémoire d'une odeur heller.

Men kanske att jag allra mest önskar mig en donation till någon välgörenhet eller forskning som ligger dig varmt om hjärtat. Närmast mitt hjärta hittar vi:
Cancerfonden PG 901986-0
Diabetesfonden PG 900901-0
Läkare utan gränser PG 900603-2