tisdag 18 maj 2021

Tomma grejer sedan sist

Bland dagens samling av tomma förpackningar finns två stycken som jag blivit förvånad över att de inte varit med redan. Dryga grejer alltså. Nästan bara favoritsaker också.


ACO. Bodylotion moist. Oparfymerad.
Ingen nyhet för den vane läsaren att jag gör slut på sådana här flaskor stup i kvarten. Risken/chansen är stor att det är en med nästa månad också.
Betyg 5/5

Atrix. Intensive protection cream.
Klämde slut på tuben i sovrummet. Självklart ersatt med en likadan.
Betyg 5/5

Burt's bees. Vanilla bean moisturising lip balm.
Burt's bees har blivit min go to när det gäller läppbalsam. Den här gången testade jag vaniljvarianten, och för mig som älskar vanilj var det en självklar favorit. Testar just nu en annan variant, men kan absolut tänka mig ett omköp av den här.
Betyg 4/5

Ica. Ekologiskt certifierad ögongel. Oparfymerad.
Den här lilla raringen köpte jag en ersättare till redan i mars. Antar att det bara var lite gel som stoppade upp då, för tydligen var den inte alls på väg att ta slut när jag trodde det då. Så är den sjusärdeles dryg också, en klick som ett knappnålshuvud räcker gott och väl till mig.
Betyg 5/5

Garnier. Moisture bomb tissue mask. 
I varianterna Super hydrating + revitalizing med granatäpple, och super hydrating + rebalancing med grönt te. Gillar båda två. Huden känns återfuktad och liksom gosig efteråt. Rikligt med essens som sjunker in fint i huden. Det som blir kvar i påsen använder jag som vanligt som en kur i några dagar efteråt.
Betyg 4/5 för båda

It's skin. Carrot Clear skin mask sheet.
Jag blev kanske inte jätteimponerad av den här masken. Tyckte att den kändes lite torr, vilken är konstigt med tanke på att jag hade essens kvar i påsen efteråt som räckte i en dryg vecka. Möjligen hade jag förvarat den fel och essensen hade rasat av, vad vet jag. 
Rätt skön att ha på dock, och sjönk in fint i huden. Har kanske inte direkt märkt av att den "minskar rynkor och jämnar ut nyansskillnader i huden", men den kan ju vara mysig för det.
Betyg 3/5

Allt sorteras som plastförpackningar.
Utom den grejen som tog slut, men inte har någon förpackning alls eftersom Lush har förpackningsfria produkter. E och jag har köpt om tvålen Honey I washed the kids (luktar kola!), så den gillas akarpt av många anledningar. 
Betyg 5/5