onsdag 20 april 2022

Bullet journal för maj

Så var det dags igen för nya sidor att skapas i min bullet journal. Det är ju inte långt kvar till maj, menar jag. Maj är månaden då älskade maken fyller år, och han fick därför välja vilka wahis han ville ha på "sin" månad. Han drogs till några av de blommiga, för han tycker att det är en av de bästa grejerna med maj - alla blommor i naturen. Kan hålla med om det. 


Inleder med startsidan och månadsöversikten. Älskade maken valde två olika washis, jag tror de kommer från Three little buhos på Etsy, men jag kan ha fel.
Pennorna är en rosa fineliner från Adlibris, och två Tombow dual brush; 761 Carnation, och 873 Coral.



Följande uppslag är min kassabok, och sidan där jag för anteckningar om månadens långläsning och vilka nagellack jag använt.



Vanekollen, humörkollen och en rad om dagen.



Månadens stretchpass och yogapassen med Adriene delar på sitt uppslag. Precis som vanligt.



Också veckouppslagen ser ut som vanligt, för jag tycker att den här varianten fungerar så bra för mig. Det är ingen idé att laga något som inte är trasigt. Det är därför min bullet journal ser likadan ut månad efter månad, bara i olika färger. 

Om ungefär en månad sätter jag mig och knåpar ihop sidorna för juni. Min födelsedagsmånad, så då får jag komma på på egen hand hur jag vill ha det, antar jag.