måndag 30 december 2019

Decembers nagellack

Jag har ganska precis lackat om naglarna till det lack jag antar att jag kommer fira in det nya året med. Det visar jag längst ner, som vanligt, eftersom jag visar lacken i den ordning jag burit dem. Och i december såg mina naglar ut lite såhär.


A England, Mod
Det gäller att passa på när solen visar sig om en vill att hololacken ska få visa sig från sin bästa sida. Jag fick ett gäng A England-lack i julklapp som jag är bra sugen på, men jag vill inte "slösa" dem på gråmulna dagar.
Mod är i varje fall mörkaste militärgröna lacket, svart men ändå tydligt grönt liksom. Och så skimrande vackra holoregnbågar på det.


OPI, Black cherry chutney
Jag valde mörkt lack en gång till, men här var det som synes lite värre med dagsljuset. Jag blev dessutom inte riktigt klok på den här färgen. Är det vinrött? Eller lila? Tror jag till slut bestämde mig för att det var svart med lila skimmer, som ibland skiftade över i vinrött.


A England, London calling
Såklart döpt efter albumet med The Clash, och lånar sig färg från albumomslaget. En härlig rosa nyans med vackert holo i.


Depend, #5076 Wish for love
Försökte mig på ett prismatiskt glitter, och det gick ju sådär bland molnen. Fast det är ju fint med silverflakies också, nu när det inte fick spraka som ett tomtebloss. Dessa prismatiska (silvriga) flakies befann sig i en rödlila bas. Från julkollektionen 2018, så jag var inte snabb på bollen där.


OPI, You only live twice + Pahlish, Golden snidget
Årets julmanikyr såg ut såhär. Rosaröda You only live twice från OPI, med guldskimmer som jag plaockade upp i guldprismatiska Golden snidget som fick agera som accentnagellack.



Depend 7Day, Royal winter view
Ett enda Dependlack från årets julkollektioner hittade hem till mig, i deras 7-dagarsformula som höll en dag på mig. Men fint är det. Mörkt lila med skimmer i blått och rött. 


Essie, Sweather weather
Sista lacket ut är den här sköna gröna. Lite guldskimmer också, så blir det så här tjusigt. Min mamma skulle säkert älska det här. Hennes favoritfärg är nämligen grön, och alltid när jag målar naglarna gröna så gissar jag om hon skulle gilla just det lacket. Här är svaret ja så det sjunger om det.