tisdag 3 december 2019

Tre tomma no. 98

Jag skulle kunnat gjort det här annorlunda, för jag har en tom grej som skramlar omkring i lådan och har gjort så ett tag. Men så bestämde jag mig för att göra ett inlägg med bara tomma arkmasker istället. Bara för att det gick.


Petitfée. Dry essence hand pack.
Det här är alltså inte en vanlig arkmask, för den här är till för händerna. Alltså ett par plasiga handskar att stoppa in nävarna i. I dessa finns det en torr kräm som smälter av kroppsvärmen. Ska sitta på 15-20 minuter och resultatet är gosigt mjuka och väldoftande händer. E använde handskarna efter mig, så det finns för två omgångar om en så vill. Kul grej, men resultatet var inte så pass överväldigande att jag springer benen av mig för att skaffa en ny.
Plaståtervinning, även på handskarna.
Betyg 3/5

GlowHill. Glam pink make up facial mask.
Har hört en massa bra om den här masken, så det var med stor nyfikenhet jag provade den. Den var helt okej, men tillförde inget särskilt. Lagom med essens, inget direkt överskott. Okej passform, okladdig, bra doft. En mellanmask helt enkelt.
Plaståtervinning
Betyg 3/5

A'Pieu. Icing sweet bar sheet mask.
Dripp dripp dropp. Här var det rinnigt minsann. Har väl sällan torkat av halsen så mycket som jag gjorde med den här masken. Och då fanns det ändå inget överskott i påsen, så tydligen hade masken slörpat i sig allt och var aningen övermättad. Var orolig för sötsliskig doft på grund av namnet, men den var helt okej. Kändes dock kall på ansiktet, och passformen var hygglig men utan slitsar så dem fick jag klippa dit själv. Rätt så kladdig också, så där så att jag behövde tvätta halsen efter maskandet. Där all essens hade hamnat, ni vet.
Plaståtervinning
Betyg 2,5/5