onsdag 4 december 2019

Wishlist Wednesday - Nu är det jul igen

Tiden går fort, govänner. Så fort att det snart är dags att plocka fram plastgranen och hänga upp rävar i den. Och under granen ska det väl ändå kunna finnas ett och annat paket med mitt namn på. Jag har ju varit förhållandevis snäll det senaste året... *ehrm*
Kanske något av det här?

Bildkälla Bluebox
På tal om rävar. Kanske vet ni redan att jag samlar på gosedjursrävar? Annars fick ni veta något nytt om mig nu. Jag har så klart redan Jellycats goseräv i det här bubbliga tyget, som E kallar för korvtyg. Den heter Tesla och sitter på min säng just nu. Men den jag har är den lilla storleken och jag vill gärna ha den större som jag står och kramar varje gång jag är på den lokala Åhléns-barnavdelningen. För den är göllig.
(PS. Det var ju dumt av mig att bildgoogla "gosedjur räv" för JAG VILL HA ALLA!)

Bildkälla H&M
En sak som i stort sett alltid står på min önskelista är en pyjamas (samt snälla barn och fred på jorden). I ärligheten namn är det mest pyjamasbyxor jag vill ha, för jag är ganska duktig på att att bara sova i en skön t-shirt, eller sweatshirt om jag känner mig kulen. De här blommiga från H&M till exempel tycker jag om.

Bildkälla The Literary gift company
Ursäkta mig medan jag nördar mig lite. Men alltså. Hallå? Ett doftljus inspirerat av Shakespeare med ett citat av honom och med ordet "library" på? Vill ha! Att bränna i mitt alldeles egna bibliotek, så klart. Det finns massor av saker jag vill ha från The Literary gift company, och det här är en av dem. Annars är ju muggavdelningen extremt lockande.

Bildkälla Adlibris
Och när vi nu ändå pratar böcker så önskar jag mig de böcker jag saknar från Bloomsbury Modern Classics. Bland annat "Kiterunner" av Khaled Hosseini här ovan. Jag har nämligen bestämt mig för att samla på mig den här bokserien, som är ungefär hur snygg som helst. Jag har redan "Song of Achilles" av Madeline Miller och "Jonathan Strange & Mr Norrell" av Susanna Clarke från den här serien, plus "The little friend" av Donna Tart på ingång, men övriga sju skulle bli fina prydnader i min bokhylla.
Jag önskar mig så klart massvis av andra böcker också (för det räcker tydligen inte med att ha 15 böcker i olästa högen), men mest av allt de här.

Bildkälla Lilla Orangeriet
Jag önskar mig en ny parfym också. Problemet är att jag själv inte vet vilken, så någon annan kanske kan bestämma åt mig? Med risk för att jag inte tycker om den, är klart... Tips är att jag ofta har svårt för dofter med patchouli, apelsin och vetiver, medan jag ä-ä-älskar vanilj, trätoner och peppar.

Det var fem saker jag önskar mig. Finns fler, så klart, men inget som jag kommer på just nu. Däremot så fort jag har postat det här inlägget, gissar jag.