torsdag 30 januari 2020

Januaris nagellack

Ärligt talat så är jag just nu inne i en period där jag inte har riktigt lust att måla naglarna. Inte som i att jag inte har några lack att välja på, som jag skulle vilja måla med. Nej, det är själva den fysiska aktiviteten att måla naglarna jag inte riktigt har lust med. Så just nu är naglarna bara, och jag vet inte riktigt när de får färg igen. Inte i januari i varje fall, så jag passar väl på att visa de få jag ändå bar - alla fem.


Pahlish, Matcha
Jag som sade att jag inte skulle handla på Pahlish Black Friday ljög tydligen en hel massa. För visst gjorde jag det. 15 stycken lack hamnade i min brevlåda i början på 2020. Sådär så att det blev riktigt svårt att välja vilket lack jag skulle börja med, så jag lottade bland dem. Och först ut blev Matcha. I mina ögon är det här vårgrönt med guldskimmer, men namnet antyder att det skulle vara matchagrönt. Jag vet inte - jag har aldrig druckit matcha.


A England, Skinhead
Solen skiner, så fram med hololack. Jag hade längtat lite efter att få måla naglarna med Skinhead så valet var inte ens svårt. Mörkt blått med massor av holo. Fint som snus.
Sista bilden på min långa lillfingernagel innan jag smällde av den mot en bildörr...


Pahlish, Clock maker
Jobbar en i klockbutik så är villhovet av ett lack med klocknamn stort. Sedan kanske det inte var det vackraste av de lack jag köpte, för riktigt så honungsgult som det ser ut på bilden är det inte. Snarare en lite urtvättad senapsgul, lite åt det beigebruna hållet. Trivsam ändå, även om det inte var jättevackert. Guldflakes piggar ju ändå alltid upp.


A England, Mrs DeWinter
Mer sol = mer holo. Och jädrar i min lilla låda vad det här levererade! Mullvadsgrå, eller taupe som det ofta kallas, med holoregnbågar for days. Gissa månadens favoritlack redan nu...


OPI, Skyfall
Kände för ett krämlack, lättlackat och bra, men hade inga i otestade lådan. Eftersom jag varit sugen på Skyfall ett tag så plockade jag i stället fram det ur gömmorna. Ett kastanjebrunt lack, eller möjligen vinrött som drar kraftigt åt brunt. Maroon, på engelska.