torsdag 16 januari 2020

Tomma i januari

Jag har bestämt mig för att skrota mina "Tre tomma"-inlägg från och med årsskiftet. Istället tänkte jag samla på mig allt jag tömmer och visa en gång i månaden, någonstans mitt i. Och det är det alltså dags för nu. Sedan slutet av december har jag hunnit tömma sju förpackningar. Massor av favoriter.


Urtekram. Shampoo. Repairing. Nordic berries.
E och jag fortsätter tvätta håret med det här schampot, så en ny(ish) flaska står redan i duschen.
Betyg 4/5

Natural olive secrets. Olive oil soap.
Jag tvättar hela kroppen med den här, ibland hamnar den till och med i håret. Älskar allt med den och har så klart en ny i duschen. Älskar extra mycket att tvålen kommer i det här inläggets enda plastfria förpackning, den här sorterar jag som pappersavfall.
Betyg 5/5

Ica. Ekologiskt certifierad ögongel. Oparfymerad.
Just nu har jag en annan ögonkräm i badrummet, men den började sprutta i morse, så det är dags för en ny. Och den nya kommer bli ännu en sådan här tub, för jag storgillar den här hudvårdsserien.
Betyg 5/5

SNP. Gold collagen ampoule mask.
Blir jag lite nervös över grisen på den här förpackningen? Ja. Fast jag gillade den väldigt mycket, måste jag erkänna. Superbra passform, skön mask och essensen försvann in snabbt och okladdigt. Nu har jag dock gjort slut på hela mitt arkmaskförråd, och Sheet happens har visst lagt ner? Ja, ja.
Betyg 5/5

ACO. Body lotion moist. No perfume.
Min favoritlotion är tillbaka i huset. Så klart har jag redan smörjt in mig med delar av den här flaskans ersättare.
Betyg 5/5

Atrix. Intensive protection cream.
Favorithandkrämen tog den här gången slut i badrummet. Ny tub står så klart på handfatskanten.
Betyg 5/5

Ica. Ekologiskt certifierad rengöringsmousse ansikte.
Sedan jag hittade den här rengöringen är det inte ofta jag använder något annat när jag tvättar ansiktet. Ett pump räcker fint. Har jag sminkat mig är den steg två i en dubbelrengöring, och det fungerar utmärkt. Så jag har så klart en ny även av denna.
Betyg 5/5

Plaståtervinning på allt utom pappret som tvålen kom i.