måndag 25 maj 2020

Nagellacken i maj

Det här kommer bli ett rekordkort inlägg. Jag hade en period på ett par veckor där jag inte målade naglarna i maj. Jag hade helt enkelt inte lust. Sedan gjorde jag det ändå, och lackade på majs andra lack. Tre dagar efter det hände min olycka, och när en blir opererad så ska en inte ha nagellack på. Och jag har inte lackat om sedan jag kom hem, och betvivlar att jag kommer göra det. 
Så. Två ynka lack blir det att visa upp den här gången. Båda två jättefina.


a England, Camden town
Ett i mina ögon kastanjebrunt lack med massor av holo. Det var svårt att fånga på bild, men det är som det är med den saken. Börjar önska mig en ny kamera av färgfångarorsaker. Det är rödbrunt dock, eller vinrött som slår över i brunt. Och att jag gillar vinrött är ju ingen hemlis.


Pahlish, St. Petersburg
Lacket jag satt och gnuggade bort i väntan på min operation. Väldigt lätt att ta av, trots sina prismatiska glitter, men så upplever jag ofta att Pahlish's lack är enkla att ta av oavsett glittermängd. Hatten av för sådant.
Och här blir det extra tydligt att jag gillar vinrött för det här lacket är just det, vilket betyder att maj blev 100% vinrött. Fullt prismatiskt glitter som tyvärr inte alltid var suget på att visa sig för kameran. Så var det en del molniga dagar där också. Såg ut som silverglitter annars, och det är ju inte heller fult.

Få lack i maj, men jag är nöjd med de lack jag ändå lyckades få på mig. Gissar att nästa lacktillfälle blir till Chilipojkens student om två veckor. Vill få lite sjukhusgrejer avklarade först.