torsdag 21 oktober 2021

Bullet journal för november

Jag hade lovat mig själv att inte göra november grå i min bullet journal i år igen. Det gick nästan bra. Jag lyckades nämligen smuggla ner lite grått ändå, fast mest är november 2021 rosa. Jag insåg nämligen ett jag inte haft ett enda rävtema i år - nämen va! - och för att råda bot på det så plockade jag fram en rävig washitejp jag faktiskt inte har använt förut. Den är pastelligt rosa, men även lite holografisk här och där, så då passade jag på att även använda en smal washi som är just silverholografisk. Därav att jag trots allt kunde lägga till lite grått.


Precis som vanligt är novembers "försättsblad" en månadsöversikt, som jag troligtvis inte kommer använda mig av fler gånger nu. 
Höll möjligen på att bli lite galen på washitejpen den här gången, då den i egentlig mening inte är en tejp, utan en rulle med ett låååångt klistermärke. Och gissa vad - det var inte lätt att separera själva klistermärket från dess baksida, för gu' förbjude att den hade delad baksida eller något annat sätt att förenkla det på. Jag lovar att något av det som tog mest tid med de här sidorna, var just att separera rävarna från dess baksidesfängelse. Det var så jag funderade på att tejpa dit den med vanlig tejp. 


Lite kassabok, och lite loggbok över novembers månadsbok (jag tror jag har bestämt mig) och novembers nagellack. Jag är så himla nöjd med att det syns så bra på den här bilden att washitejpen faktiskt är holo, och inte bara silver. Kommer synas på fler bilder.


Som här till exempel, fast på en annan ledd. Vi kör på med "En rad om dagen" å ena sidan, och vanorna och humöret på den andra. Precis som vanligt. Allt är precis som vanligt.


Jag tänker yoga med Adriene i november också, oavsett vad temat blir. Jag har snart gjort det i 300 dagar, så varför ändra på något jag uppenbarligen trivs med.
Jag har däremot inte trivts så jättebra med den övriga träningen den senaste tiden. Känner att det går lite på slentrian, och träningslusten är minimal just nu (förutom gällande yoga). Så jag ska fundera på vad det är min kropp behöver och vill ha, och en sak jag har kommit fram till är att den behöver mer stretch. Därav "sträck ut".


Och allra sist i det här inlägget - den första veckouppslaget. Gillar att november börjar på en måndag. Gillar också att jag kom ihåg att göra plats för extra anteckningar den här gången. Det har varit lite si och så med i oktober, och vissa dagar har det varit en aning frustrerande.
Alla citat har ordet "november" i sig den här gången. 

Snart dags för årets sista uppslag. Ska se om det blir jul i överkant, eller om jag kan göra det mer bara vintrigt och inte så vidare värst jul. Ska bara bestämma mig. Har ju en dryg månad på mig, trots allt.