lördag 30 oktober 2021

Oktober på mina naglar

Jag har visst inte varit lika dålig på att måla naglarna i oktober som det har känts som. Jag har nämligen åtta bilder att visa i det här inlägget, och i en av de bilderna samsas två lack. Nio lack alltså, en månad då det kändes skralt, men tydligen inte var det.
Så här har det sett ut. I den ordning jag bar dem, precis som vanligt.


a England, Silver knight
Sista lacket ut från a England på ett tag, de kommande kollektionerna lyser ännu med sin frånvaro. Ett silvermetalliskt som såg lite matt ut.



Pahlish, Kiki
Mörkaste blå, nästan så det är det svart, med guldflakes. Så väldigt snyggt att jag nästan tappar andan bara av att titta på bilderna.
Inspiration från filmen "Kikis expressbud".



Pahlish, Arietty
Nästan så det är neonrosa, men ändå lite för gulligt rosa för det. Och så guldflakes. Det sista av Pahlishlacken jag köpte på Black Friday 2020. Ska bli spännande att se om jag kan hålla mig i år (troligen inte).
Inspirerat av Ghiblifilmen "Lånaren Arietty".



Atelier rouge, Parc de Bagatelle + Paris blues
Påminn mig om att jag inte ska köpa hela kollektioner med pastellack bara därför att. Jag har verkligen inte alls varit förtjust i mitt infall från i våras när jag gjorde just det, och fick fem lack som egentligen är ganska tråkiga, som skramlade runt i lådan. 
Parc de Bagatelle är det gröna, Paris blues det blå. Det gröna var det bästa.



Cadillacquer, Potion
Det är något Ravenclaw-igt över det här lacket. Beror så klart på att det är blått och innehåller kopparflakes. Anar lite hologlitter där också, men mycket av det drunknade i crellybasen. Väldigt tjusigt, hur som haver.



Essie, Bunches of love
Tomatrött krämlack är ett sådant där lack jag aldrig tröttnar på. Förutom då kanske att jag aldrig verkar kunna låta bli att köpa dem. För jag har liknande (eller likadana) sedan förut. Fast det är ju så fint!



Depend 7day, Relax just do it
Från förra årets höstkollektion, tror jag. Det hann stå ett tag innan jag kom till skott, alltså. Ett mörkt kakigrönt lack, men inte så mörkt som det ser ut att vara av mina bilder att döma. Det är ju det där med de tätt gråmulna dagarna...



Cadillacquer, Lush
När det är så där gråmulet så finns det knappast något bättre än att liva upp tillvaron med än med ett knalligt lack. Det här i form av ett knalligt gräsgrönt crellylack, med flakes som ser mest koppar ut, men även skiftar lite i färg, och så ska det visst finnas en aning holo där som jag tyvärr inte får syn på. 
Lacket jag bär just nu, så vi avslutar så.