onsdag 6 oktober 2021

Wishlist Wednesday - Namnsdag!

Idag har inte bara bloggen namnsdag, utan också jag. Inte för att det är någonting vi firar här, mer än med ett litet grattis (så grattis på namnsdagen alla Jenny), men jag tänkte passa på att önska mig saker i varje fall. 


Bildkälla RoyalDesign

Hur länge har vi velat ha nya tallrikar istället för den hög med kantstötta vi har nu? Rätt så länge faktiskt. Fast inte lika länge som jag har velat att dessa tallrikar ska vara Rörstrands Swedish grace, för den här serien har jag älskat sedan jag första gången såg den. Problemet är ju att den inte är billig. Men kanske dags för en investering ändå snart? Inte nödvändigtvis i färgen Snö, som på bilden, men helst i färgen Snö, som på bilden.


Bildkälla Lagerhaus

Behöver jag ens ett pennställ? Egentligen inte, men den här lite kaxiga katten kan gärna få flytta in på mitt skrivbord.


Bildkälla Lagerhaus

Pennstället ovan kan gärna ha med sig den här muggen när den kommer hit. Ännu en sak jag inte behöver, för jag har skåpet fullt med muggar, men en mugg med en liten katt på? Villhovet är stort.


Bildkälla Adlibris

Av bullet journal-anledningar har jag fått för mig att jag vill ha bokstavs- och sifferstämplar. Och stämpeldynor så klart, gärna i mer färg än svart.


Bildkälla EsquireME

Ungefär sju miljarder gånger sköts premiären på den senaste James Bond-filmen upp. Jag som trodde jag skulle få se den i april 2020. Så naiv jag var... För sedan kom den där pandemin och satte käppar i hjulet för min hela lust att ens gå på bio. Så även om jag halvt längtat ihjäl mig efter att få se "No time to die", och är av den åsikten att film är bäst på bio, så har jag ingen jättestor lust att ta mig till en biograf. Jag har alltså inte sett den än. Och den här helgen är uppbokad. Så blir det bio, blir det nästa helg. Och då önskar jag mig popcorn också.