söndag 31 oktober 2021

Oktoberfavoriter

Så var det dags igen för ett nytt inlägg med favoriter, som alltid så här när en månad tar slut och näta ska ta vid. Oktober har varit en vacker månad i år, men också en ganska sorgsen månad med många tunga känslor. Jag brukar inte gilla att oktober tar slut, men i år gör det inte så mycket, särskilt som den varit så grå den sista tiden. 
Nog med suckar och gnäll - mer favoriter till folket!

Bok: Fast så börjar jag gnälla direkt. För den här månaden har varit så tråkig när det kommer till böckerna jag har läst. Jag har nästan bara gett tvåor i betyg, utom när jag gav en etta och ett betyg på 3,5. Så månadens bästa blir "Fågeln som vrider upp världen" av Haruki Murakami.

Film: Måste jag välja första biofilmen sedan februari 2020? Ja, det måste jag. Och då har jag ändå sett flera andra filmer som jag har gillat den senaste månaden. Ändå blir favoriten "No time to die" för Bond är alltid Bond. James Bond.

TV: "Squid game". 

Nagellack: Kiki från Pahlish. Fast det var lite småsvårt att välja.


Skönhet: Alltså. Jag har verkligen inte gjort någonting särskilt alls här den här månaden. Möjligen att jag använde mascara en endaste lilla gång, och då är min favoritmascara den vattenfasta, svarta varianten av L'Oréals Volume Million Lashes.

Extra speciell rolighet: Gå på bio var ju kul, ha Plejadträff var kul, men bättre ändå var att dessa små Plejader "kidnappade" mig och två till som också fyllt 50 år under året, och bjöd oss på chokladprovning. Och choklad är må hända inte min favorit av alla sötsaker i världen, men det här var något alldeles extra. Intressant, lärorikt och gott. Utom pralinen med viol i, för jag gillar inte viol.

Favoritinlägg: Sammanfattningen av Pahlish Hey, let's go!-kollektion. Där månadens favoritlack ingår.