torsdag 29 oktober 2020

Oktobers nagellack

Inte många dagar kvar av oktober nu och jag tror jag har målat på det sista lacket för månaden så då passar jag på att visa de jag bar. Nästan så att ordningen är återställd, för i oktober lackade jag på 6 olika lack. I den här ordningen:


H&M Beauty, Iced mint
Är vad det heter. Mintgrönt skimmerlack som gör att det ser nästan lite isigt ut. Skiftade över i guld eller gräsgrönt då och då, och det var inte en otrevlig syn.


a England, Tower of London
Mörkt grått hololack. Möjligen en aning brunt i lacket, eller så är det bara som holot lurade ögat. 


H&M Beauty, Roseraie
Gammelrosa krämlack. Jag stortrivdes i det här lacket, vilket jag blev lite förvånad över då jag först tyckte det såg lite tråkigt ut i flaskan. Blev roligare på, helt enkelt.


H&M Beauty, Indigo ink
Ett lack från samlingen är detta krämlack i mörkaste blått. Ser nästan svart ut ibland, men det blå finns alltid där.


OPI, Red my fortune cookie
Rusta-fynd nu i somras. OPI är bra på röda och det här är inget undantag. Lite åt tomathållet, och jag vill kalla formulan för crelly - inte en kräm och inte en jelly med en mix av de två. Kommer visst från Hong Kong-kollektionen som har massor av år på nacken.


a England, Lady Jane Grey
Stackars Lady Jane Grey. Nio dagar hann hon vara drottning innan hon avsattes, fängslades i Towern och sedan avrättades, bara 17 år gammal. Tidsepoker jag är glad att jag inte levde i, men historiskt sett är det intressant.
Lacket som bär hennes namn är lavendellila och har massor av holo. Jag hittade till och med en trött liten oktobersolstråle att fotografera det i.