torsdag 20 februari 2020

Bullet journal i mars

För att det inte skulle se ut som att världen blivit svartvit så lät jag min röda reservoarpenna sitta kvar i BuJon när jag tog bilderna för att visa upp mars sidor. För snart är det dags igen att byta månad, och jag har redan en hel del jag behöver skriva in i början på månaden, så det var lika bra att göra mina uppslag.
Temat blev svartvitt för att jag hittade en förpackning washitejp på en billighetsaffär i just svartvita mönster. Det var så många olika att det var svårt att bestämma sig, men till sist valde jag att köra med sicksack och att bara använda den tejpen. Och så svarta, vita och ljusgrå pennor. Så ja, det ser lite ut som en stumfilm.


Alla material jag använde, förutom sax och linjal då, för så där rakt fixar jag inte att rita på frihand. Och ett månadsuppslag som jag tycker blev rätt så piffigt, om jag får säga det själv.


Nackdelen med att jobba med svart är att det ghostar så mycket, men det är smällar en får ta. Brukar inte störa mig nämnvärt när jag väl fyller i sidorna heller.
Här är det uppslaget där jag skriver upp nagellacken jag bär, böckerna jag läser och pengarna jag spenderar.


En rad om dagen, vanor i mats och planeringen för månadens långläsning. Det kommer bli true crime i mars - jag har haft den boken i sinnet sedan början av februari, men jag säger inte mer än så just nu.


Och ett veckouppslag som jag inte klantade till. Förutom att jag insåg igår att jag inte gjort plats för att planera mina blogginlägg, som jag brukar göra. Jag kommer nog på något.
Citatet är från "But not tonight" med Depeche Mode, och det blev Depeche-citat hela månaden, så jag har visst ett tema.

Jag gissar redan nu att april kommer bli grön. Mamma fyller nämligen år i april och hon har grönt som favoritfärg, så det brukar bli så. Fast på vilket sätt vet jag inte än. Jag har ju trots allt några veckor på mig att bestämma mig.