lördag 29 februari 2020

Februarifavoriter

Det är ju inte utan att det känns lite extra kul att sammanfatta månadens favoriter just idag, för 29 februari har vi som bekant inte så värst ofta.

Bok: "Vicious" av V.E. Schwab.

Film: "1917". Tveklöst. Enda jag har sett på bio, men jag har sett många andra bra filmer den här månaden också, bland annat "Jokern". Men inget slår den upplevelse som "1917" var.

Tv-program: Har legat lite lågt där den här månaden. Älskade maken och jag har dock rätt så nyligen börjat titta på "Boardwalk empire" och bara några avsnitt in så är den det bästa jag har sett i februari. Kan så klart ändras.

Nagellack: Maxim från a England. Jo, jag gillar holo.



Skönhet: Jag har i och för sig bara använt mitt nya schampo en enda gång, men första intrycket är väldigt bra. Bland annat för att jag upplevt exakt inget kli alls i hårbottnen. Nada. Niente. Inget. None. När upplevde jag det senast? Minns inte ens. Första intrycket kan så klart ändras, men so far so good. Schampot är i tvålform och kommer från märket N.A.E.

Extra speciell rolighet: Minns ni att jag tyckte att 2019 var lite väl för jävligt? Bland annat så upptäcktes en ganska massiv vattenskada i äldsta dotterns lägenhet, som tog fem månader att återställa då hon var evakuerad till en annan lägenhet. Nåväl, i början på februari fick hon äntligen flytta hem igen. Att flyttstädningen tog död på mina naglar kan vi ta en annan gång.

Favoritinlägg: Gårdagens lacksammanfattning. Inte många, men fina allihop.