tisdag 4 februari 2020

Säsongssammanfattning: Chilling adventures of Sabrina, säsong 3

Spoilervarning så klart.

Förra veckan tittade jag på de nysläppta avsnitten av Sabrina. Det ska komma en fjärde säsong, jag vet inte när men troligen senare i år, men sedan tror jag att det är slut. Blir det riktigt poppis kan det så klart bli en fortsättning, men ska kvalitén fortsätta sjunka på det här sättet så blir det inget mer efter säsong fyra. För det här var ju inte så värst bra...

Bildkälla TV Shows
Favoritavsnitt: 3x02 "Chapter 22: Drag me to hell" En av Sabrinas plikter som drottning av helvetet är att föra själar dit. Ett avsnitt med ett litet deckarmysterium. Typ.
3x08: "Chapter 28: Sabrina is legend" Gränsen mellan det förgångna, nutid och framtid suddas ut, när Sabrina försöker ställa allt till rätta med hjälp av lite tidsresande. Dabbar hon sig? Högst troligt, men det visar sig nog bäst först i nästa säsong.

Favoritkaraktär: Sabrina...? Eller kanske Hilda?

Favoritpar: Hilda och Cerberus.

Bäst i säsongen: Hej då wierd sisters? Hoppas jag.

Värst i säsongen: Musical adventures of Sabrina? För det sjungs så mycket i den här säsongen att nästa steg är att göra ett renodlat musikalavsnitt. Det har vi ju sett förr, så varför inte.

Övriga kommentarer: Intressant att det först är så väldigt svårt att ta sig in i helvetet, men så fort Sabrina har gjort det en gång så verkar vem som helst kunna poppa in och ut ur Pandemonium lite hur som happ. Praktiskt, kanske.