tisdag 18 februari 2020

Tomma i februari

Jag har hunnit tömma en hel del sedan sist. Mycket av det var slattar jag hade kvar i små förpackningar, så det är kanske inte så konstigt att det gick det fort.
Några av dessa kommer aldrig mer komma hem till mig, eftersom de verkar ha utgått ur sortimentet, och det tycker jag är väldigt synd eftersom de har varit favoriter för mig.
Så här ser det dock ut, allt jag har tömt sedan sist.


ACO. Bodylotion moist. No perfume.
Min favoritlotion, och favorit för flera andra i hushållet. Så ingen blir överraskad över att jag har gjort slut på en flaska nu igen, eller att jag har ersatt den med lika samma.
Betyg 5/5

La Mer. Moisturizing cream.
Jag fick en hyfsat stor provförpackning av en av La Mers krämer. Kan inte påstå att jag föll handlöst för den, och det är väl tur med tanke på att det här är en lyxkräm som kostar dryga tusenlappen för en normalstor förpackning. Jag märkte ingen skillnad alls mot vad jag vanligen använder, men det kanske jag hade behövt testa den längre för att kunna göra. Mitt största problem var att jag inte  gillade doften. Så den är med andra ord inget jag längtar efter nu när den är slut.
Betyg 2/5

The Ordinary. Hyaluronic acid 2% + B5.
Mitt favoritfuktserum som jag helst inte vill vara utan. Prisvärd och fantastiskt bra, om än aningen kladdig. Ny flaska ligger och väntar på att bli uthämtad från utlämningsstället nära mig, så snart har jag den hos mig igen och det är ju tur för jag vill helst inte vara utan den.
Betyg 5/5

Kicks. Ready, set, Glow! Night sleep mask. Vitamin C.
Den här nattmasken är en del i min favoritserie för hudvård någonsin, även om just den här masken var lite av ett "meh" för mig. Så det är ju synd för mig att Kicks har slutet med sin Vitamin C-serie. Om den ska omformuleras vet jag inte, jag hoppas det. Just den här finns fortfarande att få tag på, men det är inte den jag är mest intresserad av...
Betyg 3/5

Kicks. Ready, set, Glow! Day fluid. Vitamin C. SPF 25.
Det jag kommer sakna mest är den här dagkrämen. För den har varit FANTASTISK. Gjort underverk för min hud och varit så himla lätt att använda. Jag älskade inte flaskan den kom i i fullstorlek, men det är en annan femma. Just en sådan här reseförpackning går det fortfarande att hitta den i, men jag har liksom inget större behov av de övriga produkterna i det lilla resekitet, så jag antar att jag anser den som helt slut nu. *snyft*
Betyg 5/5

Kicks. Ready, set, Glow! Eye cream. Vitamin C.
Jo, jag har gjort slut helt och hållet på ett sådant där resekit. Bland annat denna ögonkräm, som jag gillar mycket. Den finns också fortfarande att hitta i fullstorlek, men jag blev aldrig kompis med flaskan den kom i som jag tyckte var svårdoserad.
Betyg 4/5

Kicks. Ready, set, Glow! Face tonic. Vitamin C.
En storfavorit bland toners. Finns fortfarande att finna i fullstorlek, så jag borde kanske passa på... Jag har alltså inte ersatt den med en ny, utan använder en annan just nu.
Betyg 5/5

Être belle. Liplift peel.
En läppeeling som legat oanvänd alldeles för länge. Sådär så den blivit ofräsch och behöver kastas. (Jag vet inte ens hur den kommit in i huset. Kan det vara så illa att det var med en Glossybox? Och de slutade jag prenumerera på för massor av år sedan!) Jag använder inte läppeeling, så det kanske inte var så konstigt att den finner det ödet.
Betyg 1/5

Natural olive secrets. Olive oil soap.
E och jag har gjort slut på ännu en olivtvål. Det finns en ny, men just nu använder jag hellre något annat i duschen, så när den tar slut är det ingen som vet.
Betyg 5/5

Plaståtervinning på det mesta. The Ordinary kommer dock i glasflaskor, tvålen i en pappersförpackning, och läppeelingen hamnar i det brännbara avfallet.