lördag 20 februari 2021

Bullet journal i mars

Vet ni vad? Nu börjar jag längta riktigt mycket efter våren. För att få utlopp för denna längtan satte jag mig ner och knåpade ihop mars månads bullet journal-sidor, som fick olika nyanser av rosa och lila samt två olika washi med körsbärsblom. Och de sidorna ser ut lite så här.



Som vanligt har jag en månadsöversikt som startuppslag. Numera antecknar jag inte alls i dem utan har dem mest som avskiljare mellan de olika månaderna.


Det är egentligen ingenting som är annorlunda den här månaden från tidigare månader, mer än ordningen jag lägger sidorna och färgerna jag använder. Jag har hittat ett koncept som funkar för mig, och då får det vara så.
Här är i varje fall uppslaget med Månadens bok, Månadens nagellack och kassabok.


En rad om dagen, vanor och humörkoll ser även de ut som vanligt. 


Jo, men här ser det lite annorlunda ut. Valde att peta in yogakalendern innan veckouppslagen den här gången. Att jag ska Yoga with Adriene i mars också visste jag redan tidigt i februari, men jag vet inte hur än. Antingen hoppar jag på kalendern för mars med den för ändamålet kurerade spellistan, eller så gör jag en annan 30-dagarsutmaning, eller så gör jag om samma 30-dagarsutmaning som jag gjorde i januari. Vi får se.
Ja, och så ett av veckouppslagen också.

Det var det. Antar att april blir grön som vanligt, men vi får se. Jag kanske ångrar mig.