lördag 27 februari 2021

Februaris nagellack

Vad är nu detta? Har det vänt? Har jag återfått glädjen/besattheten i att måla naglarna? Eller har jag lyckats måla på sju olika lack i februari ändå? Vem vet. Här är de i alla fall, alla sju, i den ordning jag bar dem.


H&M Beauty, Shore thing
Ser det ut som ett helt ordinärt turkost krämlack? Bra, för det är precis just vad det är. Inte spännande, men fin och prisvärd.

a England, To the lighthouse
Så fin! Ett mellanlila hololack från Moments with Virginia-kollektionen. Ett sådant där oh! ah!-lack.


Pahlish, Catbus
Jag hade nästan gett upp hoppet om att få min beställning från Pahlish, då det dröjde läääänge mellan sista scanningen i USA och att de äntligen landade i min brevlåda. Jag hade till och med börjat förhöra mig om att få tillbaka mina pengar, när de så äntligen dök upp. Och som vanligt började jag med det jag tyckte var minst fint. För jag köpte hela Hey let's go!-kollektionen. Ghiblitema är svårt att motstå.
Catbus är en ljusare, lite bränd orange. Ginger, beskrevs den i shoppen, och så kan den förvisso tolkas. Jag tänkte mest på ljusröda tegelpannor. Och så massor av guldflakes också. Jag trivdes betydligt bättre med det än vad jag trodde, och tyckte att det var riktigt fint, när allt kom omkring.


a England, Shakespeare's sister
Ännu ett lack valt för att det var det jag var minst sugen på. Shakespeare's sister kommer även det från Moments with Virginia-kollektionen, och eftersom den är holosprakig gäller det att passa på när solen skiner, och februari har varit väldigt mulen där jag bor. 
Ljusaste rosa med lite beige ton, nästan så det blir nude. Och även om det var ospännande, så var det väldigt fint ändå. 


Atelier rouge, Champs Elysées
Atelier rouge har viist kommit på att det finns andra färger än rött, rosa och "nude", för i höstas släppte de en limiterad kollektion med lite murriga toner i andra kulörer. De sålde slut rätt fort, men jag lyckades lägga vantarna på den grå Champs Elysées. Som vanligt i kräm. Passade vädret fint.



Essie, Maki me happy
Jag har för mig att det här lacket fört kom i en Japan-ospirerad kollektion för några år sedan, men jag kan ha fel. Här var det en del av en trio lack i det mindre formatet som jag rea-fyndade. I mina ögon mest ett rött krämlack. Förvisso fin nyans, men inget unikt. E älskade det. Nästan så hon började måla naglarna igen, vilket hon inte gjort på flera månader.



a England, The London scene
Sista lacket ut den här månaden, och lacket jag bär i skrivande stund. Solen visar sig i all sin glans, och det finns hopp om vår, så jag målar såklart på ett grått hololack med rentav drömlika regnbågar. Även det här från Moments with Virginia. Den som gissar att jag försöker lacka den kollektionen innan jag går vidare till nästa, gissar helt rätt.

Jag tror jag kommer få svårt att välja en favorit den här månaden. Tur att jag har en dag kvar att bestämma mig på.