torsdag 6 oktober 2022

What I eat in a day #36 - Ooops...

När jag planerade det här inlägget så var så klart min inställning att jag skulle fotografera av all min mat under en dag. Kom jag ihåg det, tror ni? Självklart inte. Fram till eftermiddagsfikat finna det bilder, sedan får ni använda er fantasi. 


Började som vanligt min dag med en kopp hett vatten, men den tog jag i vanlig ordning inte kort på för hur kul är det med en bild av ett kärl med vatten i? 
Frukosten var gröt den här dagen, med kanel, pumpakärnor, mandarin och lönnsirap. Till det te (med mjölk som adderades senare) och mina piller.


Blev sugen på något på förmiddagen, och valet föll på en trasig skiva Falu rågrut med Bregott. För övrigt lite av en besatthet jag har just nu. 


Till lunch var det reser. Linsbiffar med ugnsrostade grönsaker, och till det ketchup. Jag älskar de här linsbiffarna (recept från Portionen under tian) men de kan bli lite torra när jag värmer upp dem, och då fick ketchup funka bra, då dillyoghurten som åts till när det här var middag, så klart har blivit uppäten.


Eftermiddagsfikat var lite blandat sött, med en kopp te till. Kakor från affären och som mamma bakat, några godisar. 

Till kvällsmat åt vi det som vi kallar Urmakarpasta. Valfri pasta (penne), med röd pesto (hemgjord), tärnad fetaost, svart bönor och oliver. Blev proppmätt.

Så pass proppmätt att det faktiskt var det sista jag åt den dagen. Åkte och handlade efter maten, och kom hem sent och trött, så jag gick faktiskt och lade mig när vi hade packat undan.