torsdag 20 oktober 2022

Novembers bullet journal

November kan kanske vara den tristaste månaden på året, stackar'n. Mörkt och grått, kallt. En sådan där månad då inget riktigt kul händer, utan mer en månad av väntan på alla festligheter som komma skall. Advent tar sin början sista söndagen i november, och sedan brukar det rassla på ganska bra.
Jag har suttit i helgen och på lediga kvällsstunder den här veckan, och knåpat ihop novembers bullet journal-sidor. Traditionsenligt ganska grått, med ett stråk av något som liknar guld.


Bilderna är tagna i ganska mulna förhållanden, så de blev lite mörka. Hoppas ni ser ändå.
Återigen utgick jag från en washitejp från Willwa när jag bestämde temat. Den här har mönster av marmor som lagats med guld, Broken is beautiful, som den heter.
Matchar den med tre Tombow, N89 Warm gray 1, N79 Warm gray 2 och 026 Yellow gold. Hittade en matchande fineliner bland mina Adlibrispennor, och så lite svart fineliner från Stabilo också.
November startar som vanligt med en månadsöversikt. Jag planerar att skriva något på den tomma sidan, men vet inte riktigt vad än. 



Kassaboken får samsas med månadens bok och nagellacken, precis som vanligt.



Också precis som vanligt, så samsas en rad om dagen med vanor och humörkoll.



Allting är faktiskt precis som vanligt. Som den mörka pricken som bränts fast på linsen. Orka skaffa ny kamera... (borde skaffa ny kamera).
Yoga with Adriene på ena sidan, tema för november ännu okänt. På andra sidan min stretch- och vilakoll.



Allra sist ett av veckouppslagen. Och här syns det äntligen hur fin den där washitejpen verkligen är. 

Snart är det dags för årets sista sidor, och då brukar jag behöva lite extrasidor för allt planerande. Hur det kommer se ut vet jag däremot inte än, men jag kan nästan lova att det kommer vara tomtefritt.