onsdag 26 oktober 2022

Wishlist Wednesday - Det lackar mot... jul?

Möjligen att det känns lite väl tidigt att börja tänka på julklappar redan nu, men nu är jag funtad som jag är och har planerat flera stycken redan. Inte till mig själv då, utan till familjen. Och snart kommer folk börja fråga den där superjobbiga frågan. "Vad önskar du dig?" Ofta ingenting alls. Känner att jag har det mesta jag behöver, så vi tittar väl lite på saker jag vill ha ändå, behov eller icke.


Bildkälla Tehuset Java

En sak som jag absolut inte behöver är ännu en mugg. Även om en slogs sönder bara häromdagen, så finns det fler i samma skåp som den brukade stå i. Men en mugg med rävmotiv? Har jag också flera stycken, men en till med en gullig rävunge skulle vara trevligt tycker jag.


Strumpor. Men inte vilka strumpor som helst, utan sådana där mysiga lite fluffiga som värmer lite extra när vi dragit ner på husvärmen lite på grund av dyrt med el. Jag har ett par som jag fick för några år sedan, och de börjar gå sönder nu så jag önskar mig fler. Gärna mer än ett par alltså, helst grå eller svarta eller någon annan neutral färg. Finns på Cubus, även i 2-pack.


Bildkälla H&M

Och när vi nu är inne på ämnet rävar, så finns det här söta lilla räven på H&M. Helt onödig, men bedårande. Här är risken/chansen överhängande att jag köper den själv långt innan jul. Klapp till mig själv kanske?


Bildkälla H&M

Vi stannar kvar på H&M och tittar lite på den här halsduken som jag inte heller behöver. Fast den är ju röd. Och tartanrutig. Och vekar jättegosig. Så kanske att jag behöver den trots allt.

Adina på a-England började häromdagen hinta på Instagram om att det var nya lack på gång. Jag vet inte när de kan tänkas komma in, men förhoppningsvis så jag hinner få dem till jul. Jag vet inte heller hur de ser ut, men känner jag mitt favoritmärke rätt så kommer de vara väldigt fina. Och med holo. 10 lack verkar det bli, tydligen inspirerade av en bok. Jag gissar att det är Narnia, men vi får se.