torsdag 10 mars 2022

5 favoriter - i mitt badrum

Eller badrum förresten, namnet låter ju påskina att det går att bada där. Och såvida en inte vill trycka ner sig i handfatet så är bad ingenting som förekommer här, badkarslös som jag är. Stackars mig. Men badrum låter liksom trevligare än toaletten, so badrum it is.
Jag har grunnat ett tag på vad jag skulle hitta på för fem favoriter. Skulle jag göra på produkter? Men nej, det ser ni ju ändå månadsvis med mina tomma, ganska lätt att bilda sig en uppfattning om favoritprodukter då. Prylar? Jo, så får det bli.

I ingen inbördes ordning alls - mina fem favoritpryttlar som hittas i mitt badrum.


Tangle teezer.
Det finns nackdelar med att ha långt hår, som inte bara gäller att jag fäller som en katt och mina fallna hårstrån hamnar precis överallt. Jag är nämligen rätt så håröm, och att borta håret kan vara en plåga. Tills jag upptäckte Tangle teezer. Känns knappt alls, och har en förmåga att reda upp tovor nästan utan att jag märker av dem. 
Den här rosa är min andra, och den börjar få så pass slitna tänder att jag nog behöver fundera på att köpa en ny. Men inte riktigt än.


På den här bilden finns två av mina favoriter med. De återanvändningsbara rengöringsrondellerna längst fram är den ena. Jag använder dem när jag tvättar av mig smink, sedan handtvättar jag bort de värsta fläckarna, och låter tvättmaskinen ta hand om resten. Eftersom jag använder vattenfast mascara så är det så det funkar bäst för mig. Dessa kommer från Jordklok, och jag tänker köpa fler så att jag aldrig står utan rena rondeller på kvällen. Hittills har jag snålat lite med dem.
Den andra prylen är stället för läppstift. Jag köpte det för många år sedan på ebay, och det anlände till mig med trasig baksida. Inget som hindrar det från att stå upp, så jag har använt det med glädje sedan jag köpte det. Håller reda på läppstift och andra småpryttlar i 24 olika fack.


Braun. Oral-B.
Fråga mig inte vilken exakt modell det är på min eltandborste, för det vet jag inte. Vad jag vet är att jag älskar den och inte ångrar en sekund att jag bytte till den i somras.


Ikea. Fräck, sminkspegel.
Vad skulle jag göra utan förstoringssidan på den här spegeln? Ha problem med att applicera ögonmakeup, är bara början. Nu när jag sminkar mig oftare igen, så har jag kommit fram till att den är oumbärlig. 

All de här grejerna har jag redan använt idag, eller kommer använda innan dagen är slut. Favoriter, som sagt.