onsdag 23 mars 2022

April-BuJo

Så var vi där igen, med ett månadsskifte som snart kommer hända. Alltså dags att göra nya sidor i min bullet journal, och med tanke på att jag redan har saker inbokade under hela månaden, så är det verkligen på sin plats. Dags att skriva in saker, helt enkelt.
Inga större variationer på innehållet, men april 2022 kommer se ut såhär.


April är mammas födelsedagsmånad, och grönt är hennes favoritfärg, så jag brukar göra april grön. Så också i år, men med sällskap av lila, bara för att jag tyckte det skulle bli fint med den blomsterprydda washitejpen jag har valt, för att den var så vårig. Pennorna är två fineliners från Stabilo, en Tombow dual brush pen med nummer 312, och två överstrykningspennor, också de från Stabilo.
Månadsöversikten är precis som vanligt min startsida, men inte så värst mycket mer.



Kassabok för att se vart pengarna tar vägen. 
På andra sidan plats för nagellacksanteckningar och månadens bokval. Jag vet vilken bok det blir, men har i vanlig ordning inte skrivit in den än. Jag har faktiskt bestämt månadsläsningen ända fram till juli.



Vanor, humör och en rad om dagen. Kommer bli månadens mest använda uppslag, tillsammans med det som följer. För så är det alltid.



Mina motionssidor använder jag flitigt. Den ena sidan är för mina stretchövningar och för min "en belöning om dagen" som jag drar ur en liten burk. Älskar den lilla stunden på dagen.
Andra sidan är så klart för Yoga with Adrine. På sista tiden har jag inte alltid gjort det pass som föreslås, utan lyssnat in på min kropp för att känna efter vad den behöver. Det finns liksom roligare saker än att göra ett energiskt pass på 45 minuter om jag har mycket smärtor i axlarna och nacken och huvudvärk på det. Vilket jag tyvärr haft ett tag. Måste vårda lilla mig och inte tvinga kroppen att göra saker den kanske inte mår så bra av.


Ett veckouppslag som ser ut precis som vanligt, fast med andra datum. Det här formatet fungerar så otroligt bra för mig, att det ska mycket till (eller lite knastänk) för att jag ska ändra på det.

Med tanke på hur fort tiden verkar gå, sås ses vi snart för att titta närmare på maj. Det händer förr än en kan ana. Maj är älskade makens födelsedagsmånad, så han får nog vara med och bestämma lite. Tror jag.